Torsdag

Är forfarnade blöt ska ni veta tjejer, har haft värsta snö-backen högen idag, var verkligen blöt på lektionerna sen ska ni veta, men det var kul. Lektionerna annasr har väl inte vart så bra, svenska, matte, biologo och elevens val, men elevens val var rolig idag den, satt och riated små gubbar på armarna på varandra, vette sjutton om jag får bort dom sen. Vet inte riktigt om jag håller på att bli sjuk nu, fryser och har riktigt ont i huvudet, mår inte bra alls.


Lite nya vinterbilder...

image56

image57

image58

Nå vad tycker ni? Har haft lite olika funktioner i, så det är lite olika färger och en del av bilderna vart alldeles för mörka.

Onsdag...

Heey!
Idag har jag haft slöjd, tyget hon hade köpt var lila och ganska fint, inte helt nöjd, men nästan. Har suttit och klippt ut mönstret idag, lite lång tråkigt, men nästa vecka får jag börja sy :) Det ska bli jätte kul.

Nu är det vinter igen då, det var typ vår för några dagar sen, börjar bli van med olika årstider nu. Var ute och red för en stund sen, fastnade jätte mycket snö i hovarna fastän jag har sulor i nu.

söta djur...



Små söta djur från ohdeer..http://www.ohdeer.se/2006/09/05/japan-naer-det-aer-som-baest.

Tisdag...

Hejsan Hoppsan! Hoppas allt är bra med er, S krya på dig. Med mig är det väl ganska normalt, ont i huvudet, lite förkyld och trött.

Skolan har vart okej, imorgon ska vi ha slöjd, undrar lite över tyget som jag kommer få då.
Zooma
visst är det en fin sjal, tycker att den skulle vara jätte fin till våren.

Bara så trött...

Tjolla hopp!
Är jätte trött just nu, skolan har väl vart ganska bra, det är bara det att jag fattar absolut ingenting av det som vi håller på med på biologin just nu, sitte där och bläddrar i boken, sen när läraren går igenom det så fattar man inte heller någonting. Ska snart hänga i min kläder i garderoben, måste sen ut till hästarna, det känns jätte roligt nu att hänga in kläderna, har aldrig haft det så här förrut ju, love it...

Kommer troligen en dagens outfit sen.

Min garderob...

Hejsan allihop

Har precis gjort avslutat i min garderob, är inte helt färdig än men nästan. Har hållt på där inne hela dagen. Fick plats med ganska lite kläder tycker jag, har resten i byrån nu, men ska göra om lite mer sen i sommar tror jag.

En liten bild, när jag precis hade tagit ut alla leksaker och bord:


En stor och en liten bild, när det nästan är färdigt:


image53

Ett år sen...

Idag är det exakt ett år sedan jag bröt foten, kommer fortfarande ihåg det.
Vi (våran häst och jag) gick omkull, när vi red i hagen, hon halkade och jag ramlade av, sen ramlade hon också, men tror inte att hon hamnade på mig, jag visste inte ens att den var bruten, trodde att den var stukad så jag sprang efter henne när hon spang iväg, det gjorde onte men jag fick tag i henne, åkte sen ambulans in till sjukhuset, dom trodde också att den var stukad men när jag röntgades så var den bruten på hur många ställen som helst.

Jag har forfarnade inte vågat titta på röntgenbilderna, kan liksom inte fatta att det är min fot full med stift och skruvar i, det känns jätte konstigt. Vet inte riktigt hur många kilon jag gick ner när jag var på sjukhuset, var där i 5 dagar, men alla sa att mitt ansikte hade blivit magert och att jag var jätte smal, jag åt absolut ingenting när jag var på sjukhuset, sen när jag kom hem kunde jag inte äta heller, hade tappat all matlust, men den har kommit tillbaka nu efter ett år...



Lindsay eller Lilly

Vem tycker ni bär klänningen bäst?



Ja vad tycker ni? Jag tycker faktist att Lindsay är finast i den.


Söndags morgon

Hejsan hoppsan!
Hur har ni sovit inatt då? Jag har sovit jätte bra, vaknade igen av att solen lyste, blir så glad då. Idag ska jag fortsätta hålla på med garderoben, hjälpa min lillebror att flytta min gamla dator och hjälpa syrran göra ordning i hennes garderob, hon ska ju också få en "stor gå in garderob" hon med.

Ska ut til hästarna nu, måste träna ordentligt med fölen idag tror jag.

Ny datorplats

Hej.
Nu har vi flyttat datorn till ett nytt rum  och håller på att flytta in resten av kontoret hit, min lillebror ska få vårat kontor, så att både jag och min lillasyster får en varsin stor garderob, är så glad över det.
Har rensat bort aklla leksaker ur min nya garderob idag, så imorgon ska jag ta bort några skåp som står där och sen flytta in mina saker dit, ska bli så fint, det är lila väggar och sned tak, sen står det en gammal mörk soffa där som är i trä med en tjock dyna i, ska ha den kvar där, tror verkligen att det kommer bli fint.

Min kusin fick en traktor av oss ju, han vart jätte glad över den, speciellt när den han upptäckte att den lät också, haha, nu får ni roligt K & G.

Lördag morgon

Idag ska jag börja röja undan på min nya garderob, när vi var små hade vi det där som ett lekrum, så det är fullt med leksaker där nu, ska rida en stund och sen åka till kusinen. Ganska lugn dag alltså.

Det är jätte fint ute idag, vaknade av ljuse, annars när det är mörkt ute så vaknar jag aldrig, har verkkligen blivit en som sover jätte länge nu.


Rubrik...

Hej!
Har inte gjort så mycket nu ikväll, hjälpt till med att skruva ihop en nya datorhylla, så nu kommer vi ha den i ett hörn i stället, men i vi kommer inte ha något kontor istället nu, så vi måste sammla ihop allt på ett och samma ställe.

Grattis Tokio Hotel till eran rockbjörn.


Fredag...

Hejsan hoppsan!
Har äntligen kunnat sätta mig vid datorn och blogga lite. Har ju som sagt vart på konfan, det sög verkligen idag, gjorde absolut ingenting än att läsa bilbeln och sitta och prata om dopet. Skolan var väl ganska bra idag, det är bara det, sista lektionen på en fredag sätter dom matte för oss, asså det går bara inte, är helt slut innan matten, vad är jag då efter jag har gjort dom där 5 talen soim det blir på den här lektionen.

Mamma har kommit hem med en nya matta och lite andra saker som jag ska ha när vi har gjort om i mitt rum, hoppas verkligen att det blir fint. Mattan är svart med lite blommor på tror jag, har fått ett nytt body butter nu också, vilje ju typ ha kokos eller vad det nu var, men jag fick mango, men den är också ganska bra. Ska inte göra något speciellt idag heller, är så jäkla trött så jag skulle kunna gå och lägga mig nu.

Imorgon ska jag ju på det där 4 års kalaset, han ska få en nån leksaks traktor eller nåt tror jag, fick reda på att vi skulle äta köttbullar där, för att dom skulle slippa göra middag sen, så vi ska äta köttbullar klockan fyra, jippi, då är man ju verkligen jätte hungrig, så jag kommer antingen inte äta något då eller så kommer jag inte äta någon middag och då kommer ju jag vara hungrig igen klockan sju så då vräker jag i mig godis istället, inte så bra...

har hittat en till klänning

Nu är det så att jag har hittet en till klänning som jag skulle kunna tänka mig att ha
Zooma

Ni får hjälpa mig att välja

ellos...

ska jag beställa den vita eller ska jag ta den här. Gillar båda men vet inte riktigt vilken jag skulle passa bäst i, den här blåa skulle ju någon kunna sy till mig också om jag vill det, för den har fickor, pptäckte även att den vita har det. Har ett jäkligt svårt val, mamma vill beställa all idag så att vi bara betalar portot en gång, hur ska jag göra?
Zooma

Torsdag...

Hej!
Dagen har vart bra, skolan har vart precis som vanligt. Har precis ätit tacos, en lite underlig tacos vart det, för vi började laga mat utan att kolla vad vi hade hemma, när vi skulle ta fram bröden såg vi att vi inte hade några så då bakade mamma några, som vart tjocka oc h degiga, men det gick att äta iaf.
Har vart ute och rida, min häst är livrädd för vatten pölar så jag höll på att åka av idag, rätt in i skogen, men gjorde som tur var inte det.
Ikväll tror jag att vi ska förrsöka beställa lite saker rån ellos, har inte bestämt mig än om den där vita klänningen, den är ju fin men vet inte riktigt hur jag kommer se ut i den, ni måste hjälpa mig med det, så skriv kommentarer nu.

Har fått reda på att vi inte ska byta hus nu, så jag ska få ett eget dressing room, eller en jätte stor garderob, ska få tapetsera om i mitt rum också, det ska bli jätte kul att få göra om rummet helt och hållet, tror att jag ska satsa på lila, grått och brunt, vad tror ni om det?




Vad tror ni om mig i den här klänningen?Om jag beställer den ska jag ha den på skolavslutningen och på konfermationen... men ni får säga som ni tycker

Pulka och morgondagen

Hej, Har varit ute och åkt pulka med min hund nu, jag sitter i pulkan i en nerförsbacke och han håller i snöret och springer framför, han tycker att det är jätte kul, men jag åker ner i diket hela tiden... Har suttit och kollat på "det okända", fatta läskigt om huset skulle vara hemsökt och när man ligger och sover vaknar man av at det står nån och kollar på en, skulle skrika skit högt och sen dra täcket över huvudet, usch.
Imorgon blir det en vanlig dag, ska inte göra någgot speciellt alls, gå i skolan, rida och försöka komma på nåt som min kusin ska få i födelsedags present.

Min vinterbild...

Här kommer min äntligen tagna vinterbild, det är för mörkt ute för att det ska bli nån fin bild med min kamera, alldeles för mörk, men det är iaf ett träd i hästhagen.

image50

Jag hoppas att ni ser vad det föreställer, den är inte så fin, men med ljus och lite mer snö tror jag att det skulle bli ganska bra, det står massor av träd i bakgrunden också, men dom syns ju förstås inte...

Onsdag...

Hej allihopa!
Kommer precis in från hästarna, har ridit två av dom idag. Med min lilla häst red jag ut i skogen och med mammas travare red jag lite tempoväxlingar. Fryser riktigt ordentligt om fötterna nu.

Hade ju slöjd idag, har börjat på min klänning, eller har iaf gjort ett mönster som inte är riktigt färdigt än, läraren ska köpa tyg nån dag, hoppas verkligen att hon förstår hur jag vill ha det. Just det E, nästa vecka får du hem din halv sydda klänning, hon hade städat undan den nu.

Vi hade som tur var inte något läxförhör idag, men höll istället på och pratade om celldelning, jag fattar ingenting av det. Fick tillbaka mitt matte prov också, det gick ganska bra, några fel, men det gick iaf hyffsat bra.


image49

Jag och en av mina hästar, hon hatar att vara med på kort, och hennes reflextäcke förstör mycket av bilden, men visst är hon söt?

Rubrik igen...

Vet ni hur svårt det är att komma på nån rubrik, jag skriver ju baranär jag skriver ett inlägg, sen ska man ha en rubrik också, det är jätte svårt att komma på det. Nu har jag iaf tagit mig ur badkaret,jätte skönt att bada, hade med mig biologin boken där, det är faktsist lättare att läsa när man ligger i badkaret fullt med skum, love it.
Sitter och kollar på lite kläder från ellos, tycker att deras kläder nästan blir finare hela tiden.


Några av sakerna som jag skulle kunna tänka mig att beställa...

Läxor...

Hej igen!
Har försökt göra dom flesta läxorna, har gjort svenskan, men biologin som är tills imorgon fattar jag inte ett dugg av, typ celler och gener, ska läsa från s.312-321, det är jätte långt, har läst hälften nu, så jag ligger efter.

Har precis kommit in från hästarna igen,  när jag skulle leda en av hästarna till boxen nu på kvällen så måste både han och jag vara i boxen när jag tar av grimman, annars går han inte in, jag tänkte inte på det idag, så jag tog av honom grimman precis i dörren, och då stannar han upp och bara tittar på mig, det ser ut som han säger; ,em hallå, ska vi gå in i boxen eller? Sätt på mig grimman då... Dom är roliga dom, mina hästar. Har kollat till Viran igen (hon som fastnade) såg ingenting, men däremot så har det blivit ett hål i golvet, pga brodden...

I morgon ska jag ha biologi, med läxförhör, matte och slöjd, måste bestämma mig för ett mönster till klänningen som jag ska sy tills imorgon.


Har faktist lagt fram kläder kvällen innan nu, har hållt det i tre dagar, vet att det inte är mycket att hurra över, men det är det för mig... Börjar faktist bli lite mer ordning på mig nu, (mamma är nöjd)

Snö + dagens outfit...

Blev så glad när jag upptäckte att det var snö i morse, har ju som sagt längtat efter snön. Dagen har varit bra, snöbollskrig på rasterna och vart ute och ridit sen, det var jätte mysigt att rida och min häst gick i form idag, det går jämt bättre för mig att rida när det är lite snö på marken.  Har haft svenska, spanska, musik och engelska idag, hatar verkligen engelska...

Ja just det, det hände en jätte läskig sak idag när jag tog in hästarna. Jag öppnade dörren och hade en häst i grimmskaft så jag ledde upp den till boxen, och mitt stall är liksom i två delar, en del med två boxar och en stor gång, en del med två boxar och en smal gång, mellan dom där delarna är dset en gång där en stor häst inte kan vända, men min häst gick efter mig dit, sen så skulle hon vända och gå tillbaka men det gick inte så då backade hon tillbaka, sen fastnade hon när hon försökte vända sig om igen, hon satt liksom fast i gången, det var jätte läskigt och hon stod där i panik och sparkade, jag kunde ju inte göra någonting så jag stod där och pratade lugnande med henne, vet inte riktigt hur vi tog oss ur den situationen ,men nu står hon i hennes box och äter hö, och hon har inte ont någon stanns. Red henne också och det gick ju jätte bra som ni redan har läst.


Ska lägga ut en suddig dagens outfit, den ser jätte konstig ut men såg iaf nästan ut såhär idag.
image48

Grå tröja, gina tricot
Svart linne, monki
Svarta jeans, Ragtag (ullared)
Svarta knästrumpor nerdragna

Sa ju som sagt att det var en dålig bild, ser jätte konstig ut i kroppen också...

Mode...

Har hittat lite bilder igen om sommar modet:
image46
                                                               

Viktoriaöknen

Asså jag hittar absolut inget om Viktoriaöknen, får ta och byta till bara Öknen sen, det finns absolut inget om Viktoriaöknen. Inte ens på wikipedia står det något om Viktoriaöknen, jag tar/får jämt fel och svåraste sakerna.

image41
Sahara ökenen...

Sjuk

Sitter här och huttrar, frös i skolan men nu är det ännu värre, huvudet bara trycker, snart sprängs det väl och min fotled kan jag knappt på, mår rentav skit. Vet inte riktigt om jag kan gå i skolan imorgon, förlåt tjejer men mår skit nu.
Har inte gjort något speciellt idag, har haft so, biologi och idrott, biologin suger verkligen, fy fan vad det är värdelöst. På so:n nu ska vi skriva ett PM, och jag ska skriva om Victoriaöknen då, undrar verkligen hur det ska gå, skulle ha fakta idag men hittade inte någonting, värsta sämst. Spelade fotboll på idrotten med 6 mål och 3 bollar, det är mycket  bättre när man spelar lite konstigt än när man spelar vanligt för spelar man vanligt är jag sämst och gör fel hela tiden.
Ska ta det lungt ikväll, sitta i soffan med alla filtarna och titta på tv. Hoppas att det  är något bra på tv då.


Snart läggdags...

...eller inte än, men om en timme, har städat mitt rum nu på kvällen, bytt lakan och allt till och med, höll nästan på att glömma att gå ut till hästarna, dom var lite arga när jag kom ppå att jag hade glömt dom ska ni veta. Kom aldrig iväg på bion sorgligt nog, det var ingen som orkade så jag har suttit och kollat på singing bee, sen har hela familjen suttit inne i kontoret och kollat på en riktigt gammal karta öer vårat hus, man fattar absolut inte vart man var, men den var väl typ från 1800-talet.
Ska göra allt i ordning till skolan imorgon,  har bestämt mig för att börja bestämma kläder jag ska ha kvällen innan nu, kommer nog inte hålla det särsklit länge men ska iaf försöka, skulle vara jätte skönt om man bara kunde hoppa i kläderna, inte stå och kolla på morgonen vad som passar till vad, då det ska jag klara av nu.
  
image39

Ute dag...

Har vart ute idag, jätte länge, från typ halv elva till fyra. Har vart ute och gått med min hund till skogen, där grillade vi korv, jätte gott, sen så har jag vart ute och ridit i en timme också, så skönt att vara ute länge för en gångs skull.

MTV är min favvo kanal idag, först så spelade dom 3 TH låtar i morse på en av listorna ju, och nu så är det en lista med bara TH låtar, även om jag redan kan alla så är det kul. Tycker faktist att dom flesta tyska låtarna är bättre än dom engelska.

Ikväll så kanske jag ska på bio, men vet inte säkert än, men kanske... Det är arn vi ska gå på då men mamma är ju sjuk och ingen annan vill se den så jag vet inte om det blir av.

image38

Söndag

Tjollahopp.
Är så jätte glad, mitt hår är jätte fint idag, men det är ju såklart igen som ser det idag, men lockarna är så fina och jag har absolut inte gjort någonting med håret. Är glad över en sak till, dom har spelat 3 TH låtar på MTV, det brukar ju nästan aldrig spelas TH låtar där ju, men den ena videon var extremt gammal.
Idag har jag inte heler något in planerat, men ska snart ut och gå med min lilla hund, ska rida också, det ser ut att vara jätte fint väder ute idag, äntligen, har verkligen tröttnat på regnet nu.

image36

Jag har absolut inte gjort någonting med håret och ändå kan det se ut sådär.

Cheescake - mums!

Har precis ätit cheesecake med blåbär på, bara så gott. Har kollat lite på Djungle Gerorge 2, ganska rolig men allt är så jäkla "datagjort".
Det blåser och regnar så jävla mycket här så att det inte är klokt, det gick inte att rida idag, så jag har ryktat alla hästarna ordentligt istället, sen kom min sköthästsägare över en stund, hon hade inte sett mina små fölisar sen i somras.
image35


Regnigt

Hej, vilket jäkla skit väder det är då, det går ju absolut inte att vara ute, ska ta in mina blöta hästar så det kommer väl ta ett tag att rykta alla dom nu, ville ju rida en sväng idag också, ska se om det går på banan idag, hoppas verkligen det.
Har upptäckt att dom har jätte fina skor på ellos.se, älskar dom verkligen.
image34

Måste ut till hästarna nu, syns ikväll.

Lördag

Hejsan hoppsan.

Hoppas att ni har sovit bra inatt, det har jag gjort, vaknade inte ens när det regnade, det gör jag jämt annars, så det var jätte skönt.
Har väl inte så stora planer för dagen, ska till farmor och farfar och fika nån gång under dagen, städa mitt rum och försöka ta mig ut på en litem ridtur om det inte regnar för mycket.

Tv kväll

Let´s dance kväll idag, har suttit framför tv med en popcorn skål framför mig, bara så gott. Vet inte riktigt vilka som jag tycker är bäst, har missat några också men alla är väl ganska duktiga, eller Uffe är ju extremt dålig men Lasse var ju ännu sämre. Har kollar på Ugly Betty också, betty är så jäkla cool men ful, men tycker att hennes personlighet är cool. 

    
image33

Mode

Sitter och läser på aftonbladet.com att det nya vårmodet är massor av färg, är inte så förtjust i dom där bilderna som dom har på just den sidan men det är jätte fint med färg tycker jag, bara svart och grått har aldrig riktigt vart mina färger, jag brukar ju försöka ha grått som basfärg sen plocka in lite färg i det. Man ska ha korta kjolar, klack skor och pärlor också enligt dom, så nu är det bara att plocka fram allt sånt då :) Sitter och tittar på "sofis mode" måste skaffa skärp nu också tror jag, hon har verkligen en fin stil, det är jätte fint när hon blandar ihop olika stilar, själv lyckas jag aldrig göra det fint. Just det hon säger att vårens stora modefärg är vit, så vilken ska man lita på, hennes eller den andra som har skrivit om modet i aftonbladet?

image32

Fredag

Hej! Har vart på konfan idag, det är jäkligt segt nu tycker jag, men det är skönt för att nu kommer vi hem en halvtimme tidigare. Idag läste vi och sjöng lite grann, ganska lika som förra gången. Så det är väl inte så kul, roligast är det när prästen sjunger en liten bit av texten, han kan verkligen inte sjunga då...haha
Den där "drama musikalen" som var idag var väl sådär. I skolan hände det väl inget speciellt heller, vi hade idrott, den var jätte kul också hade vi engelskan och den är ju så totalt värdelös, idag gjorde jag ingenting. Nu kommer jag tillbaka till min dagliga uppdatering om min huvudvärk, idag har det gjort så jävla ont så att det inte är klokt, eller har det nu också men vill inte ta massor av tabletter, tog för många när jag bröt foten, så nu får det vara nog med sånna, men snart måste jag väl göra något åt det här tryckandet i skallen....

image30

Tjollahopp

Har hört att Britney Spears är gravid igen, sitt tredje barn, hoppas att hon sköter sig och ungen nu så att det inte blir som hon har det nu. Det är ju nästan synd om henne, fattar hon inte att hon måste göra endel saker ibland eller?
Har precis kommit in från hästarna igen, gosat med lilla Ragge, har duschat och haft långtråkigt.

Ja ni, vad ska man säga om henne?
image28    image29

Ibland ser hon ju riktigt normal ut, ibland inte...

Nagellack...

Nagellack...

Torsdag igen

Hej. Har vart ute och ridit en sväng idag, det var så skönt att göra det igen, har faktist inte ridit sen i måndags tror jag, det vart terrängbanan, det var jätte ku. Tror att jag ska försöka bygga om den i helgen. Dagen har väl vart okej, spanska var väl nästan roligst på hela dagen, eller bara rasten som vi hade då... Imorgon är det konfan igen, orkar egentligen inte gå men är väl som vanligt tvungen, man får iaf fika där, hoppas på några smaskiga kakor imorgon.


image25                              image26
Dom här har ju världens finaste smile...

Tavlor

Har hittat några fina tavlor som är från http://www.inreda.com/ , vill ha den här med vassen

image24

Tråkigt...

Hej, har absolut inget att göra ikväll som vanligt, ska försöka sy något, kanske en klänning men jag tar aldrig stegat att sätt mig och nåla ihop bitar och sånt där.
Jag har verkligen förälskat mig i skor och sådant där nu, kollar JÄMT på det, ska försöka hitta några nya våriga som jag kan ha med min brutna fot, men det är inte så lätt men snart så är det faktist ett år sen jag bröt den, helt otroligt vad tiden går fort, haha nu låter jag som farmor, men det är faktist så. Har förälskat mig i en ny sak nu, ett par vita benvärmare från gina tricot, dom är liksom i rutor, jätte fina.

Håller just nu på att leta efter någon fin klänning som man kan ha både på konfimationen som är i maj och på skolavslutningen, men det kommer säkert vara kallt i maj där så man får väl gå med jeans eller nåt, men skulle iaf vilja ha en klänning dit, har ju tänkt på den där vita från elllos men i den ser säkert jag jätte konstig ut, så vi får se om jag hittar något annat annars tror jag faktist att det blir den...

image23

Älskar dom här skorna, bara så fina

Älskar dom här skorna, bara så fina

Onsdagen

Hej allihopa. Dagen har vart kall och jäkligt regnigt. Har ju haft slöjd och jag har beslutat mig att sy en axelbandslös klänning, men jag har inte hittat något mönster som jag gillar så nu har jag ritat upp en bild men måste väl försöka hitta något mönster som jag sen gör om så att det blir som jag vill ha, färgen på klänningen tror jag blir lila men vet inte riktigt om läraren hittar rätt nyans när hon köper tyg så vi får se hur det blir.  Har gjort klart mitt matte prov idag, helt otroligt, asså jag började ju med det där kapitlet typ i november eller nåt, men nu är det iaf gjort.

Har förälskat mig i dom rosa skorna.
image21

Problem

Börjar verkligen få panik nu, vad ska jag sy på slöjden i,orgon, har absolut inga ideér, (stavas ideér såhär)
Asså vill ju ha en enkel klänning som JAG kan sy och då är det ju bara fula klänningar,sånna där gamla som man inte har någon aning om hur man kan göra om dom...gaah, hittar ingenting.  Ska sätta igång med läxorna snart så jag får väl lämna datorn nu.

Mina favorit smycken

Här kommer några av mina favorit smycken, dom finns på cocoo.se och på bettiesgalleria.se
image19

Ny dag igen

Hej hej! Idag har jag vart i skolan, inte gjort något speciellt där, haft engelska, spanska och lite andra ämnen, har väl vart sådär. Har haft ont i huvudet idag igen, fattar inte vad det är för fel på mig för jag har det bara på eftermiddagarna, ibland är det värre och ibland är det bättre. Har lite funderingar över vad jag ska sy på slöjden imorgon, någon som har nån ide, vill helst av allt sy en klänning men jag har absolut inget tålamod med någonting och den ska vara ganska enkel, inte för mycket detaljer och sånt där...
Här kommer en dagens outfit:
image18

Jeans från Åhlens
Linne från veromoda
Kofta från Kappahl
Pärlemor nagellack från depend

Har absolut inget att göra...

Och när jag inte har något att göra så sitter jag och kollar på nallar, haha det är ju roligt ju, men skriver en lista idag också.

Dagens klädsel:Jeans från crocker, tröja från veromoda, stickad tjocktröja från veromoda
Dagens ridtur:På min leriga väg som går upp till en liten hage
Dagens favorit låt:Forgotten children med Tokio Hotel
Dagens frisyr:Vanligt, lockigt med rakt underhår
Dagens favorit ämne:Idag tror jag att det får bli idrott
Dagens måste:Göra läxorna
Dagens allvarligaste stund:Det har nog inte vart någon allvarlig stund idag tror jag
Dagens roligaste händelse:Jaa, det blev lite svårt, det mesta har väl vart roligt idag känns det som

image17

Måndag

Hej, dagen har väl vart ganska bra, men den har kännts jätte konstig för att vi har haft idrott idag på eftermiddagen, vi brukar ha på förmiddagen när man är jätte trött, men idrotten idag var iaf ganska bra, det var lite åt fys hållet, älskar ju fys, jo jag vet alla andra tycker att det är skittråkigt men jag gillar det men så är jag iaf. Har vart ute och ridit idag, (som vanligt) det gick ganska bra men blev typ skit blöt, hela benen var bruna av lera och det rann nästan av dom, det är så jäkla skitigt nu på mina ridvägar men jag har ju ingen annan stanns att rida på just nu, ska se om ridbanan går att rida på imorgon. Ikväll ska jag väl ta och göra mina läxor så att jag slipper dom, det är bara det att jag har jätte svårt att börja med någonting, det spelar ingen roll vad det är, det går bara inte.
Sitter och lyssnar på, ja vässa öronen nu lyssnar faktist på nåt annat än TH, haha, det vart basshunters "now you´re gone", lite små svängig...

Längtar till vår/sommar kläderna

Längtar verkligen tills man kan ha jeans shortsen på sig och bara springa ut genom dörren utan att sätta på sig vinterjackan och dra på sig kängorna, sitter och tänker på det idag, när det är så här ljust ute.
image15

image16

Känns som vår

Hej allihopa, vart så glad när jag vaknade i morse och tittade ut genom förnstret, det är ju typ vår och solen sken för första gången på länge, vaknade klockan 5 i morse först och då ösregnade det och blåste jätte mycket men sen när jag äntligen hade somnat om så hade vädret blivit bättre.
 I går kväll satt jag och tittade lite på sagan om konungens återkomst, men inte hela, har ju som sagt inte sovit bra på flera nätter så jag kröp ner i sängen vid 23 tiden, hade jätte ont i huvudet igår med, har ju jämt det nu, orkar inte vara glad eller det går inte att vara glad längre för att det gör ont hela tiden, måste åka in och kolla det där snart tror jag. Ska snart gå ut och gå med Solo en sväng, sen har jag väl inga planer inför den här dagen.

Min mys outfit

Hej igen, sitter här i min spök pyjamas som jag har sytt själv, den är jätte skön, gör inte så mycket nu heller, sitter och kollar på roliga videos på youtube.

image14

Gammal svart tröja från gina tricot
Gammalt l lila långt linne från gina tricot
Spök pyjamsbyxor

Fredagen den 11 januari

Idag har det väl inte hänt något mycket, vart i skolan, hade ju det där matte provet som jag har berättat om( tror jag iaf) idag, är inte färdig än. Vart på konfan sen, det var väl sådär, vi gjorde inte så mycket, fick reda på att vi ska åka på läger i april och sen satt vi typ och sjöng några psalmer och läste lite i bibeln, inte så kul men det gick iaf. Har suttit och tittat lite på fula frisyrer, la upp några här på bloggen, visst är lilla apan sötis? Det tycker iaf jag, blev förälskad i den<3
 Ska väl sitta och kolla på let´s dance i kväll, om det inte är nån bra film på nån annan kanal, annars har jag väl inga planer för kvällen eller i helgen, men ska ta det lite lungt och arbeta med fölen på banan, dom är riktigt bråkiga nu så vi får se hur det går.

Här kan ni se några fula frisyrer

Här kan ni se några fula frisyrer

Hehe

Sitter och kollar på vecko revyns lista på sämst klädda kändisar, håller faktist med på dom bilderna, men ibland så kär sig ju kändisarna bättre och ibland klär dom sig sådär, det är bara att inse, men där på bilderna har dom allt lite konstig klädsmak måste jag säga...

http://www.veckorevyn.com/nojesnytt/artiklar/2008/topp-10-samst-kladda-kandi/index.xml

Allmänt dålig

Mår allmänt dåligt idag, har typ världens huvudvärk, har haft det sen i lördags men det är värst idag, fryser så att jag skakar och är jätte trött, mår så jävla dåligt så det är inte klokt, skulle helst av allt vilja vara ledig imorgon men det går inte, dels är det ju konfan, måste nästan gå den här gången och sen har jag matteprov morgon, typ jippie:) , så det är inte så bra, ska gå och ta en vaaarm dusch sen och se om det känns bättre efter det. Idag har det väl inte hänt så mycket, vart i skolan, frysit, haft ont i huvudet och ridit en stund, det gick inte sådär jätte bra att rida idag, min vackre vita springare började stegra sig, första gången hon gjorde det med mig också, lite konstigt men det gick bra iaf.
Hoppas att ni andra mår bra fortfarande.

Just det, har hittat en klänning på ellos.se som jag funderar på att beställa, vet inte om jag ska göra det eller inte, vad tycker ni?Den är fin men vet inte riktigt om den passar mig, och vet inte heller om jag skulle använda den så mycket.


Kör lite fakta om mig lite snabbt

Favorit färg: Har egentligen ingen, men gillar natur fäger som sen får lite färg med i bagaget
Älsklings mat:Äter det mesta utom julmat och potatismos
Gör på fritiden:Håller på med mina 4 hästar, ska försöka avänja fölen nu, och är med kompisar
Favorit artist/grupp:Tokio hotel såklart
favorit plagg:Älskar klänningar men jeans är mer mig på något sätt
Favorit ämne i skolan:Asså bild är kul men är så dålig på det, så jag har inget
Ålder:Det är väl klart att man är 14 men snart är jag 15, får vänta till april :)
Älskar att göra:Retas med brorsan,rida och träna dressyr för grannen, gosa med hästarna,ta det lungt, vara med kompisar
Antal hästar:4 st, varav två är föl fortafrande
Djur:Förrutom hästarna har vi en hund och 5 katter
Hår färg:Typ brunt men i olika nyanser
Ögonfärg:Brun gröna

Min lilla älskling Ragge. Synd att skuggan kom med, visst är han fin min lilla fölis?

Hejsan hoppsan

I dag känns allt precis som vanligt, skolan har börjat igen, och allt känns nästan precis som det var innan vi slutade. Var lite arg idag, hade mitt nya linne som jag köpte igår på mig, det gick förstås sönder, fastnade med det i stolen där det var lite trasigt, blev så jävla förbannad då, men,men får väl ta och laga det i kväll. Har slöjd nu, vi har fått ny slöjdlärare, undra hur det blir, skulle vilja sy en klänning iaf.
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva här idag, det har ju inte hänt någonting ju, blir ju gaaalen, vad ska jag skriva.  Sitter här och lyssnar på musik från you tube iaf, tokio hotel som vanligt, älskaaar dom...
Känns som jag inte behöver sitta här och skriva längre, har ju iaf inget vettigt att skriva, hejdå allihop

Stan

Har vart i stan idag en stund, köpte lite saker, allt från rean. På min outfit där nere, vet att jag har en fläck på tröjan, råkade liksom tappa en pizza bit på den, var inte så glad just då ska ni veta.
Ska ut till hästarna snart och ge dom mat sen ska göra mig redo för skolan imorgon, vill inte börja skolan igen, men det ska ändå bli skönt att allt blir normalt igen.
Köpte solpuder på hm, isa doras och ett linne från monki.


Lite dålig bild men linnet har iaf gem på sig tror jag.

Dagen outfit

image7

Det här är då dagens outfit.
Grått linne från lindex
Grått ribbat linne från indiska
Brun cardigan från hm
Jeans från crocker

Mina favorit halsband

image4
Dom kommer från cocoo.se eller från bettiesgalleria.com
Tycker att dom är jätte fina, har börjar tycka om halsband med djur just nu.

Bloggar jag läser

Här kommer en lista över bloggar som jag verkligen läser OFTA
stinalee´s blogg,  Kenzaa´s blogg,  ellinorak´s blogg,  tokio-hotel musicblogg,  sanna kumlin´s blogg
det är bara dom här som jag verkligen har fastnat för, jätte bra bloggar ska ni veta.




 en bild på min lilla kattunge i min väska

Städar

Har inte så mycket att skriva om idag, håller på att städa mitt rum, och ska ta bort alla julsakerna. Sitter här och hoppas att det ska bli lite mer snö, det är typ bara kanske 3 mm snö här, jag som vill ha MASSOR. 
Ska vara barnvakt i kväll tror jag åt min kusin, hoppas att han sköter sig. Men det ska nog gå bra tror jag, det är bara det att han gör precis vad han vill och vägrar låta mig hålla i en penne eller nåt.
Nu ska jag gå och äta pannkaka, ha det så bra.

Denna dag: avklarad

Idag har jag väl inte gjort så speciellt mycket, suttit framför tv:n och datorn, ridit en kort sväng men hästen vart rädd när det blåste, suttit vid datorn igen, och gjort en kladdkaka. Kladdkakan blev perfekt ska ni veta, så jäkla god, mumms...
Snart börjar ju skolan igen, orkar inte med den just nu, all min tid går till hästarna nu, ska dra mig tillbaka till tv:n, se om det är nån bra film tänkte jag. Hejdå

Ny dag

Shiit vad det blåser, kunde knappt sova inatt, och strömlöst vat det en stund inatt såg jag. (väckarklockan blinkade) Hade tänkt att rida en stund med kusinen men det går inte just nu, han är så liten så sticker hästen ligger han och grinar i nån snödriva, där alla snö ligger som har blåst bort... Det är så tråkigt nu när snön blåser bort, hallå jag vill ha antingen riktig sommar eller riktig vinter...

kläder

kläder

Har köpt skor nu på lovet, dom på bilden från skopunkten, kostade 99 kr... Idag när jag var till stan så köpte jag ett par jeans från JC, stuprörsmodell, 300kr på rean

sjunger

sitter här och lyssnar på tokio hotel IGEN, just nu är det love is dead som gäller och självklart forgotten children, älskar dom låtarna ska ni veta. Har haft snöbollskrig med syrran ett tag men det gick inte så bra, råkade göra illa henne så hon sprang in, men men...  Nu ska jag komma till saken, jag sjunger riktigt jäkla falskt, det låter verkligen hemskt...

mitt hår...har egentligen lockigt men inte här

mitt hår...har egentligen lockigt men inte här

ridit

Jag håller som sagt på med hästar, var ute och red med min söta häst och med min sköthästsägare, det var jätte kul, första gången min häst och min sköthäst fick ridas tillsammans, men det gick bra. Vi var väl borta i ca 1, ½h... Min lilla häst tyckte verkligen att det var kul...

ska snart gå och lägga mig

Hej igen. Nu börjar jag äntligen förstå lite grann, det är faktist svårt, ska snart gå och lägga mig så godnatt.


har en blogg

hej allihopa, nu har jag tagit mod till att skaffa blogg. Har läst blogg ett tag nu så nu gjorde jag en, lite läskigt just nu, vet inte riktigt hur det går till än...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0