Lördag morgon

God morgon på er solstålar!

I dag så händer det nog inte så mycket, ska bort ikväll och träffa kompisarna, ska bli kul. Men annars så händer det nog inget mer. Men ska såklart ut och rida idag också, ska rida där jag red med Mamon igår, men vet inte än om det blir Viran eller Lara som får ridas där, tror faktist att jag rider Viran den slingan, sen så får Lara ridas upp till en sommarhage.

Mina naglar är körda nu, hade ju äntligen fått dom fina, långa och nästan helt jämna, nu så har det börjat lossa flikar igen, så det blir bara att klippa av dom nu ,och sen köra på med den där reparera grejen.



Som ni vet så är jag ju fast i Ashley Tisdale just nu...

Let´s dance

Vann rätt par på Let´s dance då? För mig spelade det faktist ingen roll av vem som skulle vinna av dom två, båda var väl roliga. Men Grattis i alla fall Tina.

Vet ni vad jag har ätit idag då? Jag har faktist ätit periskoklyftor och glass, jätte gott. Vi har börjat äta såna här efterrätter på fredagskvällarna nu, jätte nyttigt, men gott är det i alla fall.

Ska snart krypa till kojs, och se till att få ihop min skönhetssömn idag också, ska läsa lite i Djävulen bär prada också, lite små rolig ibland...

Nya drömfynd...

Har hittat en ny lite fin klänning från Halens, skulle vara jätte fin till sommaren när man är så där fint brunt, och manär ute och går eller nåt.

Rocawear Klänning
Kommer då från Halens och kostar 549 kr.

Sen så har vi då min drömsko för sommaren- 08, men kommer aldrig kunna få in min fot idom, är så ledsen över det ibland, men man får tänka, att jag kunde ha brutit ännu mera saker.

Pump
Den kommer då från Din sko, och kostar 349 kr.

Sen så har vi då denna "bedårande" doja från Ellos, kostar då 595, lite för dyrt för mig.

Zooma


Dagens hästar

Kom precis in från stallen, gick väl ut ungefär halv 3, och kom in kvart i 6, det ni. Har mockat 5 boxar idag, sen så har jag ridit 3 hästar, och ryktat 5 hästar, riktigt duktig idag. Med Mamon så red jag på en annan skogsväg som ligger lite längre upp, länge sen jag red där, har aldrig galopperat så fort ensam någon gång, min häst är ju så liten, även fast hon är snabb, och Lara har ju inte fått upp balansen i galoppen än. Men  det gick i alla fall jätte bra med Mamon idag, han vart lite svettig också, då känner man sig riktigt nöjd. Sen så när jag stod och rykktade honom så kommer en granne, men en shettis och kompis, blir helt galen på deras jäkla prat, och den ena tjejen går i brorsans klass, och i min skola, och hon frågade nåt om skolan, och då sa den andra tjejen; går du i skolan? Jag; ja, det gör jag, går i 8:an, blev så full i skratt då. Klart man går i skolan ju...

Sen så sprang jag hem, red Viran lite på banan, men det gick inte så bra, så vi galopperade lite hemma på den långa vägen, det gick bättre. Sen så bytte jag snabbt häst till Lara, och sen så när vi red iväg uppför backen, kommer dom där ungarna med shettisarna, galopperande uppför backen, stackars lilla Lara började skaka, och vart jätte rädd, sen så stannade dom där, och Lara vart helt tokig, men sen så när vi gick in i skogen ensamma så gick det bra igen, vi hoppade på terräng banan idag, så roligt, hon älskar det.

Mamon

Ska snart dra ner till Mamon, har städat typ hela huset nu, så duktig, =), sen så har jag ätit lite pannkakor, riktigt smarrigt. Mitt rum vart riktigt sommrigt nu, längtar tills jag får tapetsera om där, ska ha en fondväg, eller fondhörn, med massor av färg, sen så vill jag ha alla andra väggar med nån beige eller nån sån färg som bas, tror det skulle bli ganska fint, älskar färg, ni vet min matta som jag har i min garderob är ju helt underbar i färgerna, älskar den.

Aja, tillbaka till rubriken, ska ju snart springa iväg till Mamon, men jag lovar, kommer inte få in honom idag, han älskar att vara ute, och är det soligt så kommer jag inte få in honom, så jag väntar nog ett tag till, tänkte hinna mocka åt minahästar innan jag springer till andra stallet, så skönt att stallen ligger så nära, bara att springa över. 

Sen så ikväll så är det ju Let´s dance finalen, som man inte får missa, vilka håller ni på, Tina eler Tony? 

Vilken vinterbild?

Tänkte visa några vinterbilder som jag har tagit.

1.
image155

2.
image156

3.
image158

4.
image159

5.
image160

6.
image161

7.
image162

Min favorit är helt klart 1:an...

Fredag

Ja, äntligen är det fredag igen. Idag så måste jag städa, hela jävla huset ser för jävligt ut, här hemma är det faktist lilla 14 åriga, snart 15 åriga Virveln som sköter det. Så har det alltid varit, alla andra har aldrig tid till något sånt. Solo tappar massor av päls just nu, och det är hästhår typ över allt i huset där jag har varit, lite jobbigt, men idag så blir det i alla fall stor städning. Sen så ska jag pallra mig ut till Mamon för en ridtur också, känner på mig att han kommer vägra att gå in idag, så jag tar han lite senare än vanligt idag. Han älskar nämligen att vara ute, och är det fint väder, så får man inte in honom, utan han spribger fram och tillbaka i hela hagen, blir så jäkla trött på honom då. Sen så blir det nog någon ridtur med Viran eller Lara, är sugen på att rida ut i skogen med Lara och hoppa lite med henne där, Viran fick hoppa och rida i skogen igår, så det blir nog lite dressyr på banan för hennes skull idag skulle jag tro.

Vet inte hur jag ska göra, har en brun kjol som min faster har sytt till mig, jätte fin, men jag skulle vilja ha den som en lite högre modell nu i vår, och farmor har sytt in den lite, men den är forfarnade för stor för mig att ha den där uppe, men kan ha den där den egentligen ska sitta. Vet inte riktigt hur jag ska göra nu, ska jag säga åt farmor att sy upp den mer (då är det kört att ha den som vanlig kjol sen) eller ska jag ha den som den är?

image154
Den ser ut ungefär så där, ni får ursäkt min kontnärliga finess i paint.  Men den har lite högre kant eller vad det heter, så jag kan nog ha den som en lite hgre kjol också, och att den sen vid midjan eller vadman ska säga att den "flyter" utåt, men hur tycker ni att jag ska göra?


Är jag en tjej?

Under 30 så är du ingen tjej.

Du har:
[x]
Du har fler än 10 nagellack
[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500 kr
[ ] Du har eller har haft lösnaglar
[ ] Du har en bild på dig själv som bakrundsbild på datorn



Du har/brukar:
[x]
Du har/brukar färgat håret
[x] Du brukar säga "blonda"saker"
[x] Du har/brukar alltid din mobil med dig
[x] Du brukar dansa vilt när du är ensam hemma
[/] Du brukar aldrig gå hemifrån utan att vara sminkad



Du älskar:
[x]
Glitter
[x] Färgen rosa
[x] Shopping
[X] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Enhörningar
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[x] Mjukisdjur



Du shoppar på:
[ ]
MQ
[ ]Pimkie
[ ] Victoria's Secret
[x] H&M
[x] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Shop
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] Madonna


Du säger ofta:
[ ]
Whatever
[x] Oh my god
[x] Vet inte
[x] Cutie
[ ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta
[ ] Fabulous



Du läser:
[x]
FRIDA
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Marie Claire
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] YAM!
[x] Wendy
[ ] Bravo Girl
[ ] Popcorn
[ ] Star Flash
[x] VeckoRevyn
[x]Solo


Du älskar/älskade dessa filmer:
[ ] 
Elizabethtown
[ ] Girls Club
[x] Freaky Friday
[ ] The Notebook
[x] A Walk To Remember
[ ] Sweet Home Alabalma
[x] A Cinderella story
[x] Just My Luck
[ ] John Tucker Must Die
[ ] Pledge this
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[x]Grease
[ ] My Girl
[x] Mean Girls



Du brukar kolla på:
[ ]
Lost
[x] America's Next Top Model
[ ] Project Runway
[ ] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[x] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean

[x] Grey's Anatomy
[x] O.C
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[x] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[ ] Heroes



Gillar:
[ ]
Paris Hilton
[x] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[x] J-Lo
[ ] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[x] Hillary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani



totalt : 45.5, det var ju inte så tokigt, är ju lite tjeig i alla fall.


Lekt med tängerna...

Nu har jag och syrran lekt med locktången, plattången, och massor av hårnålar, så fint. Vi har suttit och lockat håret med platttången först, sen så har vi använt locktången på en del ställen. Jag har dessutom bytt hål på benan just nu, ser förjävlig ut, men vad man inte för sin kära syster, lockarna som vi inte har sprayat med nåt håller också på att försvinna just nu. Aja, vi hade kul i alla fall.

Imorgon så vet jag faktist inte vad som händer, blir väl städa antar jag, min första hemma dag kanske på detta lov, har ju vart borta varenda dag annars, så det ska bli skönt att vara hemma en stind, ska rida Mamon också, (min medryttarhäst), sen så ska jag rida Viran, och ta hand om hästarna som vanligt.

Idag har det inte bllivit mycket bloggande jag vet, inte heller på lovet har det blivit mycket, men har vart borta hela tiden ju, sen så tycker familjen att jag ska slita mig från bloggen ibland, eller bloggarna, läser ju era förstås.


Min lugg just nu...
image152

Innan hade jag luggen åt det hållet...
image153

Jag vet, onoppade bryn på första bilden, har inte orkat att varken nopa dom eller fylla i dom, så nu lever dom fritt, haha...

Torsdag

Har precis kommit hem från en dags resa idag också, har nämligen vart till vår stuiga, som ligger vid Vällen/Hallstavik, sjön heter Vällen alltså. Älskar att vara där, vi har ägt den sen jag var 4 år eller nåt sånt där tror jag, och jag har lärt mig allt där, simma, cykla, fiska, och det är så fint. När vi var små så bodde vi där varje helg, och hela loven, men nu så har pappa blivit allergisk där, och vi har hästar, så vi kommer inte dit så ofta. Men idag var vi dit, och grillade korv, sprang på isen i dom nya gummistövlarna och sen så var jag ute och gick där länge, superduper kul. Tog några bilder, men bara på isen, tyvärr så får ni inte se några bilder på min söta fina lilla stuga.
image150
Den är tagen jätte långt ifrån, men med zom på, det var jätte tjock is där jag stod, men längre bort så knakade det bara, längst bort så är det säkert vatten.

På isen så var det någon stor fågel som hade gått, jätte stora spår, men det var svårt att få till en bild så att man såg hur stora dom var.
image151

Min ridtur

Var ute och red i blåsten, hoppade lite, först så var vi på terrängbanan och hoppade, sen så red vi en bit på vägen, så vi kom in i nästa skog, och där så red vi till favorit stället, dikena, hon hoppade jätte fint idag, höll in henne lite mer än vanligt, och gjorde mycket mer halvhaleter än vanligt också, hon var så fin då, älskar dig gumman. Just det, vi blåste av vägen sen när vi skulle hemmåt, vi red på en liten grusväg för bi några åkrar, och all snön på åkrarna blåste ner och lade sig över vägen, och det fanns inga träd eller nåt runtomkring, så vi rammlade av vägen lite, och kom på åkern, hoppas att det inte syns så mycket...
image148
Visst är hon fin tjejen, här står hon med hennes nya senskydd och hennes "My little pony" tränset, så sött.

Såhär såg då senskydden ut efter en användning, perfekt...bara att börja torka av dom direkt.

Försökte komma in på bloggen väldigt länge förut, men det gick inte, ska bli så skönt med dom nya servarna. Men det blir väl inget bloggande imorgon säkert då.
Nu så har jag precis kollat färdigt på Rent hus, det är ju jätte äckligt tycker jag,men aja, nu så är det Grey´s Anatomy, och det måste man ju bara kolla på, eller hur? Men ni får ha det så bra, så syns vi så snart jag kommer in på bloggen igen.

Onsdag, stadsbesök igen

Kom hem för en stund sen, har vart till stan idag också. Var till stan med mamma idag, och syskonen, men vi var bara till boländerna, men var in på riktigt många affärer, skit kul. Vi var in på Cervera och köpte en sak till pappas kompis som fyller år, sen var vi in på Onoff, och tittade på mobil til mig, min är lite knäpp ju, men vi har inte bestämt nån som jag ska få, den jag vill ha är nyast och kostar 4000, och det har vi inte råd med. Sen var vi in på Jula, köpte en "stallkvast" där, eller man sopar stallgången med den. Sen drog vi in på Jysk, provade sängar, mor och far ska kanske köpa säng sen, så vi har testat lite olika modeller idag, 4 st helt galna människor (vi) springer mellan sängarna och testar dom, och höjer dom så där ni vet. Var in på Plantagen, köpte en liten ros där till mig, så söt. Vart lite besviken också, skulle ha "Disney chokladen" som alltid har funnits på Plantagen,men den fanns inte där, men sen hittade jag den på Rusta. På Rusta köpte jag ett par skor, alldeles för stora för ena foten, men aja, kommer få ha det sådär resten av mitt liv, sen så köpte jag ett par gummistövlar, ett par senskydd och bakstrykkappor till Viran, köpte även ett schabrak där till henne. Hade tänkt att köpe senskydden på Granngården, men det var halva priset inne på Rusta, så då vart det där. Köpte även lte saker som jag ska ha sen till konfalägret.  Var även in till Coop och köpte risifrutti, som vi smaskade på i bilen på väg hem. Har säkert missat massor av saker nu som har hänt idag, men aja, det får ni leva med.

Ska snart ut och rida, och testa senskydden, hoppas att dom passar, köpte dom i ponny, men på senskydd ska hon kanske ha cob, har ingen aning, så det får vi snart se.

Vilket jävla blåsväder det är då, man vill verkligen inte vara ute just nu. Skulle ge hästarna hö, men vet faktist inte om dom fick hälften av höet.

Just det, är lite ledsen, farfar och farmor ska ner till Göteborg på söndag, vill följa med, men hinner inte ansöka om ledighet i skolan, eftersom det blir några dagar från skolan då, sen så är det praolappar som ska in, och skrivas på, och sånt där tjaffs, lite jobbigt, vill verkligen hälsa på kusinen.

image146
Mina skor...

image147
Sakerna till lägret, eller boken köpte jag bara ändå, har sett filmen, men inte läst boken, så det tänkte jag göra nu.

Låten som förföljer mig idag..

...det är Upp och hoppa, blir galen, satt och sjöng på den hela tiden på bussen i morse, när vi väntade på bussen och ja typ hela morgonen, sen så spelade dom den i nån affär, och dwen har verkligen förföljt mig hela dagen, blir galen. Tror att även Elin har lessnat på den nu, efter att ha fått stått ut en hel dag att ha den låten runt sig hela dagen, stackare, men det är rätt åt dig, mohahaha...


Yes, äntligen blogg.se

Är så glad att dom ska byta servarna på blogg.se, det kanske blir bra igen hoppas jag. Blir galen på att det kan ta 2 timmar att logga in ibland, att man inte kan publicera inläggen, eller att man kanske inte kan kommentera, men nu ska det bli ändringar på det, så skönt.

Har tittat på första avsnittet av Äntligen hemma nu, man måste ju bara se det första för säsongen. Blir så arg att dom ska hålla på att måla svart på en del väggar, det är inte fint tycker jag, okej, alla rum som dom gjorde om vart väl fina, men är inte så förtjust när det är varma fina färger, sen kommer en svart vägg upp mitt ibland allt.

Imorgon så får vi se vad jag hittar på, både mamma och pappa är lediga då, så vi ska kanske hitta på något allihopa, eller så ska jag hem till en kompis tror jag, det återstår att se.

Ridning, köpen och ja...

Har ätit nu, och syrran har tagit några kort på mig i min fodralklänning, blir mycket bättre bilder när man har fotograf, än när man tar dom i spegeln, nu kan man liksom posa fritt, och det bara säger klick, annars så ska man kolla i kameran, se till posen och det är faktist lite klurigt tycker jag, bilderna blir också sjukt mycket finare om nån annan tar dom, än när dom blir i spegeln.

image143

image144

Hotpants från New Yorker, 49 kr, Fodralklänning från Indiska 149 kr

image145
Conceler från hm, 39 kr, och Mascara från Isadora, hm, 95 kr eller nåt sånt.

Elin köpte en jätte rolig sak till henens farbror, en väderstation från Myrra, men den var allt lite kosntigt, det var ett snöre som hänge ner i en platta, och sen på sidan stod det t.ex. snöret vajar, blåsigt, snöret borta orkan, snöret vitt, snö, och lite sånt där, haha skit kul ju, det var förstås jag som hittade den.


Fick med brorsan ut idag när jag skulle rida, jätte kul ju, eller hur Andreas...? Vi hoppade lite, och Lara, våran travare, som inte kan hoppa, eller hon kan knappt någonting, hoppade jätte fint ute på terräng banan idag, jätte kul, hon förstod mina galoppskänklar också, blev så lycklig då...



PS. Emma nu hoppas jag att du blev fin i ditt hår, och att hon inte klippte bort för mycket.

Tisdag

Hej på er allihop. Kom precis hem från stan, och sitter just nu och drar på mig ridbyxerna, måste rusa iväg till hästarna nu, ska rida idag. Dagens fynd vart ett "fodral" från Indiska, hade väldigt svårt att bestämma mig om jag skulle köpa det eller ett från Gina Tricot, men det vart tillslut det här. Jag älskar det... Sen så vart det ett par hotpants, ett par rosa, eller var dom röda, kollade inte så noga, en mascara och en conceler, tror det vart allt.
Idag mår jag bra, jätte skönt, men det är bara det är så jäkla ledsen på min fot också, har ju egenltigen 40, men nu med min brutna fot så måste jag ha 42, för att den är så bred, kommer inte ens i ett par 41, och det är lite klurigt då att köpa skor.

image142

image141

Den sitter lite konstigt på bilden, ja vet, men när jag får ha rättat till den lite, och någon annan tar bilden så blir det nog bra. Och, jag är inte så där "tjock" egentligen ska ni veta.

Sitter fortfarande med mina tester

Ja, det gör jag faktist, jätte kul ju. Är inne på "gymnasieguiden" just nu och gjorde ett test där. Ja passar faktist bäst som Vårdare av nåt slag, eller nåt med djur att göra, och det är ju det jag är inne på, att bli sjuksköterska eller hålla på med hästar, så det var ju bra.

 Mitt resultat

Vårdaren 20,6%

 

Skogsmullen 17,6%
 

Friskusen 14,7%
 

Organisatören 11,8%
 

Mekaren 8,8%
 

Datanörden 8,8%
 

Ingenjören 8,8%
 

Mediaräven 2,9%
 

Karriäristen 2,9%
 

Fixaren 2,9%


http://www.gymnasieguiden.se/templates/Test.aspx?PageID=203

Måndag, Galen på BLOGG.SE

Skrev ett inlägg runt 13.00 tiden idag, men det gick inte att publicera, blir galen på blogg.se ibland. Men ni får läsa det nu istället...



Förlåt att jag inte har uppdaterat min något idag, men har legat på soffan sen tio tror jag, är för svag för att vara uppe, orkar knappt stå på benen, skit jobbigt.  Åt frukost klockan halv 9 imorse, men åt antagligen för lite, fick inte ner något mer n en skål med yoghurt, sen så när jag hade släppt ut hästarna och mockat så kändes det som om jag skulle ramla ihop, visste redan då att jag var tvungen att äta, men fick inte i mig någonting just då heller, så jag tröck i en macka (som jag inte kunde få i mig) och tog en banan, som ockspå var svår att få ner, sen så la jag mig på soffan, och reste mig upp just nu, men fryser just nu också.

Det blir alltid så där när jag äter för lite, men folk som inte har så här, dom fattar inte hur dåligt man mår av det. Måste snart försöka få mig lite mer mat, annars så svimmar jag väl snart, mår så dåligt.

Sitter och gör ett fjortistest just nu, (gör inte ett test, skriver i ett test) är 12.9% fjortis, det ni. Har gjort massor av andra test också, jätte kul. Har fått reda på att mitt IQ är 99, är det bra eller dåligt? Jag har ingen aning om sånt.

My lovely Elin + Miss secret agent 2

Skriver ju ganska mycket om Elin, men lägger inte ut henne på nån bild, vill faktist inte att hon ska beröras av att jag har en blogg. Elin är den som alltid ställer upp för mig, som alltid lyssnar på mig, som helt enkelt är bäst, älskar dig tjejen. Hon och jag har väl känt varandra typ hela mitt liv, hon är några månader äldre än mig. Och hon är nog den som känner mig bäst, vet precis när jag blir arg, eller vad det är för fel. Sen så har hon en liten häst, så vi är lika, men ändå olika, vi tycker väldigt olika om en del saker, men samtidigt lika om andra saker.


Ska snart förflytta mig till tv:n, det är ju miss secret agent 2  nu va? Har ingen riktig koll, men har för mig att den är nu.

Imorgon händer nog inte så mycket tror jag, ska blogga, om nåt riktigt intressant, ska bara komma på nåt först. Sen på tisdag tror jag att jag ska till stan, på onsdag ska jag troligtvis till en kompis, på torsdag, kanske till mormor, på fredag vara hemma tror jag, sen är mitt lov slut. Vill ha lov längre.

Dagens snabba


Klädsel: Ridbyxor, stor t-shirt, tjocktröja
Frisyr: knut
Accessoar: Inga

Mat: Oxfilé,
Dryck: Påskmust
Snacks: smågodis från ägget

Känsla: Trött
Humör: Tjurig, har långtråkigt
Att göra: Sitta vid datorn, rida,

Musik: You tube
TV: Miss secret agent 2 tror jag att det blir
Internet: Blogga
Telefonsamtal: Har inte pratat med någon idag

Inspiration: Har absolut ingen inspiration idag
Drömmer om: Allt som har med sommaren att göra
Längtar till: Mitt sommarlov,

Rubriik

Sitter och kollar på Robin Hood just nu, eller det är reklam just nu, men aja, ni fattar. Har ätit lite nu också, idag vart det oxfiile, bearnisesås och potatis, det var gott. Andreas håller på att göra glass i glassmaskinen nu, så det kommer bli riktigt gott, men det tar ju ett tag för den att bli färdig.

Var ute och gick med Ragge idag, han var faktist jätte duktig, sen så longerade jag Lara och Viran, dom var också duktiga, har äntligen lärt mig kontrollera linan, hästen och spöet på samma gång, annars brukar jag tappa linnan, komma för långt bak med spöet och istället för att koncentrera mig på hästen så brukar jag behöva all fokus på linan, så det är jag stolt över. La Poo blev bara ryktad idag, men han blev ryktad länge, så han brydde sig nog inte om det.

Nej nu ska jag sätta mig framför tv:n igen.


Varför denna blogg finns

Jag började med min blogg i vintras någon gång, i början av januari tror jag att det var.  Jag hade ju då som sagt läst bloggar ett tag, och var då redo att starta en egen, men i början hade jag ingen aning om hur man gjorde, kunde knappt skriva ett inlägg tror jag. Med min blogg vill jag verkligen visa vem JAG är, inte vem man kan tro att jag är, och så vidare, efter som jag har ett extremt humör, så växlar det lite i texterna här på bloggen. Ibland tror jag nästan att jag låter som en annan person, än vad ni tror.  Jag älskar att skriva i bloggen, och den känns verkligen som mig, och så är det med min blogg också, jag försöker inte vara någon annan, utan jag skriver vad jag tänker, och sånt kan ingen annan påverka. Det känns som om jag har ändras som person också nu när jag har bloggat några månader, jag har blivit mer självsäker, och vågar visa vad jag tycker, förut så har jag liksom aldrig sagt till vad jag verkligen tycker.  Mina hästar betyder ju så otroligt mycket så det är därför det blir väldigt mycket prat om dom, har ju hållt på med hästar jämt sen jag var 10 år, fick min första häst då, sen dess har jag hållt på med dom, och har inga planer att sluta med dom än, hästar är inte längre som någon hobby för mig, utan det är som en livsstil, (har skrivit det förut). 

Just nu så läser jag en del bloggar för jämnan,  Stinalees, Kenzas, ellinoraks och natacha peyres bloggar
http://stinalee.se/
http://kenzas.se/
http://ellinorak.blogg.se/

http://peyre.blogspot.com/

Sen så läser jag såklart kompisarnas bloggar, har länkat till dom där nere, sen så har jag några bloggar som jag läser någon gång ibland när jag har tid.

Ska ut till hästarna nu, hej då.

Lite sorgligt

Vet ni vad jag har gjort nu då? Jag har kollat upp vilken dag jag kommer att dö, http://www.deathclock.com, jaag kommer att dö onsdagen den 29 juni, år 2072, så jag har väl ca 64 år kvar att leva nu... Det ni, visst är det lite sorgligt, haha, undra vem som kom på den där hemsidan...  Men lova att ni kollar upp nu vilket år ni dör, måste ju hinna säga farväl till er...Hej svejs så länge.




image139

Påskdagen, söndag

Dagen började inte bra, fick reda på att syster är magsjuk, så kusinerna och moster och dom kan inte komma idag, lte tråkigt, är livrädd för att få magsjukan nu också, vill inte ha nåt sånt på lovet.

Har precis kommit in från en promenad med Solo, var faktist skönt att komma ut i snövädret, även om det blåste något fruktansvärt. Har släppt ut hästarna också, så jag har gjort mycket idag innan 10, var faktist uppe 07.45 idag, så duktig kan man vara ibland.

Tja, idag händer det nog inte så mycket, pga av syrran, men kommer vara hemma tror jag, om jag inte åker på Islandshäst tölten i Uppsala, är lite sugen på att åka dit, känner ju ganska många som håller på med islandshästar, som kanske är med, vet inte riktigt, har själv tävlat och ridit på islandshästar, men det var inget som jag fastnade för. 

Astrid Lindgren...

Sitter och kollar på Saltkråkan just nu, älskar verkligen den filmen, så rolig, skrattar väl för allt dom gör där. Saltkråkan är nog en av mina favorit av Astrid LIndgrens sagor, Bullerbyn var också en stor "hit" när jag var liten, men nu kollar jag alltid på den när jag är sjuk. Sen så är ju Pippi, Madicken, Emil, Ronja Rövardotter några till favoriter, men en film som jag inte kunde kolla på kommer jag ihåg var Bröderna Lejonhjärta, var så rädd när jag kollade på den, kommer ihåg att mina kusiner och jag skulle kolla på den på bolibompa, men då så var jag så rädd, så jag började grina, medans dom andra bara satt där och kollade, sprang alltid och gömde mig bakom dörren när jag kollade på den också. Har ni några minnen av sånna här filmer/böcker. Rasmus på luffen var en film som jag inte heller kunde kolla på, tyckte verkligen inte om den, vet faktist inte varför, men så var det. Mio min Mio, har jag väl aldrig satt min in riktigt i tror jag, sen så har man ju läst några böcker, men inte sett några filmer också. Astrid LIndgren var verkligen jätte duktig på att komma på saker, och allt lever ju kvar så länge, jätte kul. Men vilken är eran största favorit då?



                                                          

Påskafton, lördag

God dag på er allihop. Kom precis hem, har vart ute med familjen och åkt lite, och såklart ätit på Max, och sen så har vi köpt lite mat. Tog några bilder geonm fönstret på snöstormen, shiet vad det snöar, det  verkligen inte klokt vad det snöade, men det var mysigt och varmt ibilen, syrran var inte heller med, så Andreas och jag fick dtor plats, eller mellan oss låg alla mina saker, mobilen, mp3, kameran och veckorevyn. Vet ni vad jag fick för överraskning när jag kom hem då? Min sköthästs ägare hade vart förbi med ett proppfullt ägg, så gott.
Mormor är här nu, och jag ska snart ut och mocka hos hästarna, så det blir inte så mycket  bloggande idag, men men, får ta igen det på lovet.

image136
Här ser ni då snöstormen som vi var mitt i, och ja, det kom en liten bil med i bilden också, inte bra det, men sånt får man ta i bland.

image137
Dagens outfit bild, tagen av mig, så det blev inte en bra bild.
Cardigan, kappahl, linne från Indiska, jeans från JC (jätte gamla, men älskar dom), små örhängen från Åhlens.

Chokladhare från Lindt

Har fått en chokladhare från Lindt nu, så smarrigt tror jag, men har inte vågat bita i den än, vågar inte förstöra den. Just nu sitter jag och kollar på lilla kusinen, hon ska heta Elina, så sött, fick bilderna precis, så fiiina. Hon är ju född i onsdags så hon är inte gammal.

Dagen har vart snorig, trött och massor av sagan om ringen tittande, kände för en sån film idag faktist, så nu har jag kollat på den, Legolas och Aragon är ju bara så snygga...haha... Aja, har snorat något fruktansvärt, är så röd under näsan också, och det släpper inte, blir galen. Skippade ridningen idag faktist, hade tänkt att rida, men brasst ut i gråt precis innan vi tog in hästarna så det gick inte. Orkade bara inte med alla människor, all press, allt känns jobbigt idag...

I morgon kommer mormor, så då hoppas man på att få någon liten godis också, det skulle ju inte sitta helt fel, men man borde kanske passa sig så att man inte blir för tjock.


Lista

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Arg, på blogg.se
Favoritgodis: Lakrits, eller allt tror jag, eller inte allt, men det mesta.
Kläder just nu: Mjukisbralls, linne + tjocktröja.
Musik just nu: The red suit apparatus, "Face down"
Sommarplaner: Vara i Göteborg, och hälsa på lillkusinen, bada och rida.
Hur många kuddar sover du med: Två.
Spelar du nåt instrument: Nej...
Morgon- eller nattmänniska: Varken eller, är liksom uppe länge ibland, och vaken tidigt ibland.
Vem är viktigast för dig: Hästarna, och såklart Elin...
Bio eller promenad: Både och.
Är du kittlig: Jajamensan, men det är inte värt att du provar, börjar slåss och sparkas då...
Snarkar du: Beroro på, är jag förkyld så gör jag det.
Stjärntecken: Vädur, fyller år 17 april
Äckligaste insekten: Spindlar, *ryser*
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Trolla, tror jag, då kan man ju typ göra vad som helst.
Vad vill du jobba som? Har verkligen INGEN aning.
Stökigt eller välstädat? Både och, trivs i stökigt, men älskar när det är välstädat.
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej, absolut inte, det är ju livsfarligt.
Gillar du att sjunga? Ja, eller inte inför folk, men ensam så går det bra, men rösten är ju inte särskilt bra...
Anser du att du är stark? Jag vet inte riktigt, är nog ganska stark för att vara tjej, men inte STARK...
Vad gör du om du får hicka? Väntar tills den går över...
Vad har du för frisyr just nu? En hårnål till luggen, och en slarvig knut, precis som vanligt.
Vad längtar du mest efter just nu? Sommaren, vill inte ha snö.

image135
Åhh, lilla älsklingen...

Jäkla blogg.se

Vet ni hur länge jag har försökt komma in på bloggen nu? Det är minst 45 minuter i alla fall, det går aldrig att gå in när man verkligen har tid att skriva, nu så ska jag ju snart ut till hästarna, så det går inte att blogga så mycket nu, men ska försöka knåpa ihop nåt inlägg innan jag drar ut till dom. Ska ut och rida en liten snabbis, menn orkar nog inte så läng, så jäkla förkyld som jag är nu. Men lovar att nu på lovet så ska jag verkligen uppdatera bloggen oftare, just det min nya bakgrund ändrade jag igår, tyckte att bilden var fin, men det blir så fult när det liksom blir flera "rutor", vill ha bara en och samma, så att det blir en stooor, men vad tycker ni? Lovar att jag snart kommer byta igen, kommer snart ha lessnat på den.

Fredag morgon

Är ännu förkyldare idag, det är verkligen inte bra. Har släppt ut hästarna, mockat och just nu sitter jag och kollar inne på Halens, ser hur mycket det blir om jag får beställa allt jag vill, det blir väldigt mycket tror jag. Det vart 2.345.80 kr, och då är jag inte färdig, men jag kommer inte beställa något av det här just nu, har inte råd, och det är ganska onödiga saker egentligen.

Idag så händer det väl inte så mycket tror jag, ska försöka bli frisk först och främst. Vet ni hur mycket det här känns som en lördag, det är verkligen lördag idag. Men det är skönt att det är fredag, man har liksom en "extra" dag, och det kan ju alltid behövas.

Praoplats

Nu har man då två praoplatser, hade ju inte tänktatt ha det, mmen det vart så i alla fall. Ska ringa och "avboka" en vecka på UPK, och i stället ta den på Jälla skolan. Så det får man ju hoppas på att det blir bra. Alla säger att på UPK är det jätte tråkigt och man får inte göra någonting, och jag fick den här jälla platsen idag, så det blir båda, och det är kanske en fördel, men man hinner ju kanske inte lära känna alla, men jag borde ju få mycket erfarenheter av det tycker jag.

Vet ni hur jävla täppt, och snuvig jag är just nu, tyckte att det var hemskt i skolan, men det är värre nu, så jag kommer kanske ligga sjuk hela lovet, vem vet...?

Nu på kvällen har jag letat efter mitt påskägg, som mamma hade gömt, första gången jag fick leta efter ett, riktigt smarrigt, och hon hade faktist lagt i lite mandelbiskvier också, och det slinker ju alltid ner. Jo jag vet vad ni tänker, man får alltid påskäggen på påskafton, men inte i det här huset, här är det alltd skärtorsdagen som gäller.

Red vilse



Var ju ute och red nu, och då riderman såklart vilse.  Och hon har inga snösulor, och inga broddar, så det här vädret är ju perfekt för sånt. Det var lite läskigt, hon snubblade ett antal gånger, men vi är hemma nu ju, tack gode gud för det, trodde faktist inte det när jag red. Har bara ridit i den där skogen 4 gånger innan, så det är kanske inte så konstigt, och nu red jag från andra hållet också, så vi  red runt där, och man hade ingen aning om var tman var. ( men det blev ju spår i snön, men ville ju rida hela vägen, annars är det ju inte kul)

Vill inte ha snö nu, det är ju snart april, och här är det värsta vintern, Andreas och pappa var ute och körde snöskotern för första gången i år idag, så ska det inte vara. Vill ha vår nu.
- Vad jag ska göra på lovet...
Jo jag ska äta godis förstås, rida mycket (varje dag), vara med släkten/ familjen, vara med kompisar, funderar på att åka till stan någon gång, sen så ska jag nog köpa ett par ridstövlar (till mig) eller ett par senskydd (till Viran), har presentkort på 300 kr, och ridstövlarna jag vill ha kostar 900 kr, så då får jag ju lägga ut 600 kr själv, men sen så har jag hittat ett par senskydd som skulle behövas till Viran för 300 kr, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra just nu. Vad tycker ni? Ska jag satsa på stövlarna som jag behöver, eller på senskydden som skulle vara bra att ha åt Viran?  
 




Torsdag

Nu har jag lov, yeah, så skönt. Men har blivit lite snuvig, och täppt just nu, så det är inte bra, vill ju vara frisk på lovet ju. Fick mitt första påska godis idag, var till farmor och farfar för en stund sen och fika lite, och för att höra hur det är med lilla kusinen, fick en liten chokladpåse, det var lite smarrig, har nästan ätit upp halva nu, men det är 3 stycken som jag inte kommer äta, smaka skit, det är så där sörja ni vet, fy fan vad det är äckligt. Men man får ju hoppas på att man får ett påskägg snart, med riktigt godis.

I dag så har jag haft svenska, vi skrev en fortsättning på ett kapitel från en bok, sen så hade vi matte, spanska, på spanskan så gjorde jag en "påsk- loppa", det var lite små skojsigt, sen så hade vi elevensval, satt väl mest och pratade då, men skrev några rader på mitt föredrag också, sen sista lektionen hade vi biologi, då var det först några som hade deras redovisning, sen så skulle vi dela in oss två och två, och bestämma vem som skulle vara S och H, jag och Lollo (http://devackraste.blogg.se/) blev S, haha, vi studerade träd i snön, så kan livet vara ibland.

Nu ska jag snart ut till mina små hästar, idag blir det rida, även oom man inte har några snösuler eller broddar på dom nu, men måste ut nu. Sen så ska jag akta mig för påskkärringarna, dom är ju faktist "lite" farliga, man vet ju aldrig vad dom kan hitta på.

Dagen till ära så hade jag en fläta i luggen, så söt jag är då ;) Och ett lila linne från Gina, jeans från Åhlens, och en cardigan från Kappahl.

image133
Okej, lite väl många hårnålar, jag vet, men vad fasen ska man göra då?

image134

Ja, just det, halsband från Wedins.

Ha det bra, så hörs vi senare idag.

Onsdag

Hej på er! Har inte mycket tid för er idag, hovslagaren kommer snart, och måste hinna äta innan dess. Har varit ute och ryktat alla hästarna nu. Skulle ut och rida idag, jag och Johanna, men då när man ska börja kratsa hovarna så har Viran tappat en sko, och Lara två, så det var liksom kört att rida då. Inte bra. Vet ni en rolig sak som har hänt idag då?  JAg har fått en kusin, i Göteborg, grattis Lars och Kristina. Det vart en liten flicka, som kom till världen idag halv två. Det är lite roligt tycker jag.

Idag har jag sytt färdigt min klänning, den är LITE stor, så jag måste ha ett bälte till, och sen så ska jag nog ta och sy upp axelbanden lite,  dom hänger nere på axlarna just nu.

image132

Vad tycker ni? Själv tycker jag att den är inte så fin, men den är bra för att vara gjord av mig, som inte är så duktig, och som har noll i tålamod.

Torr hud

Sitter och läser om torr hud på ni vet msn där, salong k eller vad det heter. Jag har aldrig haft torr hud förut men nu har jag fått det, bara över den här vintern, även om jag alltid smörjer in mig och sånt precis som vanligt, mina läppar har också blivit torrare. Men nu tillbaka till ämnet.

Man kan få torr hud om man...
- använder Fuktkräm på fel sätt
- det är mycket torr luft
- tar Varma duschar och bad
- om man använder Tvål ofta
- använder Fel sorts fuktkräm 
- tar/ har  Mediciner/ Sjukdomar

Jag har nog fått torr hud pga av att jag använder tvål jämt, så fort jag har varit ute, och för att jag jämt duschar jätte varmt. Använder fel sorts krämer och sånt tror jag faktist inte att jag gör, men kan säkert göra det också.


Nej nu ska jag kolla om det är något bra på tv, sen så ska jag fortsätta försöka få mamma eller pappa att köpa godis imorgon, börjar få panik, det är skärtorsdag på torsdag, och vi har INGET godis, jag som skulle gå påskkärring i år, asså bara hemma, men vi har inget godis, och kommer ju inte få något ägg heller, helvete, hur ska jag göra, ni ska bara veta att det här är ett riktigt stort problem för mig, har inte tid att dra i väg till affärenen heller...pappa måste köpa det imorgon, hej då på er

Tisdag

Tjolla hopp! Vet ni vad jag har gjort idag då? Jag har skaffat praoplats på en ridskola/ridklubb, tjejen som jag pratade med var jätte trevlig, och det känns som om det kommer blir jätte bra att vara där. Ska vara på UPK.

Kommer precis in från hästarna som vanligt, var ute och red Viran idag, hon var jätte duktig, även om hon är riktigt busig och bråkig ibland, men idag fick jag henne att gå i form uppepå skogsvägen, så duktig, men det var inte så många steg, men det är en så fantastisk känsla när hon gör det, annars så springer hon ju bara på hela tiden. Först hoppade vi lite diken, där rusade hon på som vanligt, sen så red vi upp på en stig som går till skogsvägen, sen så var det full fart på den, ända tills hon haltade till ett steg, hoppade av och såg att skon håller på att lossna helt nu, den glappar lite, tur att "hovis" kommer imorgon, ska bli jätte skönt med nya skor på dom, och sen så skrittade vi en bit, och så gick hon så där fint efter ett tag när jag hade börjat trava igen, men det konstiga är att hon inte haltade efter åt, lite underligt.

Idag i skolan så hade vi svenska, tittade färdigt på Marie Antoinette, lite halv tråkig, eller den är bra, men den är lite seg och sen så slutar den för tidigt, jag har ju läst om henne , och skulle ha velat sett mer av henne, typ tills hon dog eller nåt. Sen så har jag skrivit en inledning på mitt föredrag om Öknar, det blev lite olika punkter, som jag skrev "Visste du att..." innan, så det hoppas jag blir bra. Sen har jag haft spanska, fick veta mitt betyg då, ligger på G igen, men är så jäkla nära VG hela tiden, blir skit sur, ringde efter praoplats sen efter det. Sen hade vi musik, spelade lite gitarr då, jag kan tre akord nu, är så duktig, okej, det är ingenting, men för en totalt omusikalisk person så är det ganska bra tycker jag. Sen hade vi engelska, ringde efter praoplats då också, sen så jobbade jag lite, men det var kanske inte så mycket som jag gjorde då.

VIlket jäkla väder det var idag då, ska det aldrig bestämma sig om det ska vara snö eller lerigt eller fint, vill ha fint väder, drömmer om sommaren, har bestämt mig att det här ska bli den bästa sommaren hittills, ska åka till Göteborg, ett antal gånger och hälsa på min lilla kusin, sen så ska jag rida såklart, mycket, och sen så har jag bestämt att vi ska åka på kryssning, var så mysigt när vi gjorde det sist, sen så ska jag och kompisarna vara vid min älskade stuga flera gånger, kommer bli så bra, men kommer väl antagligen inte göra hälften av dom här sakerna i sommar, men hoppas och drömma kan man ju alltid göra.

Och snart är det påsklov, gå så jäkla fort nu, ska bara gå två dagar till i skolan, är jätte skönt, på lovet ska jag villa upp mig, vara med kompisar och verkligen träna med hästarna, det behövs, efter som när jag kommer hem från skolan så rider jag först, sen ryktar jag alla hästar, men ryktar bara en riktigt nogrannt, dom andra blir bara halvt ryktade kan man säga, sen så måste man äta, göra läxor, gå ut till hästarna igen, och sen sova, det är så en riktig dag för mig ser ut.

Mina önskinigar just nu...

                                Stickad klänning
Poloklänning från stylebystars, (har visat den förut) 399 kr                        Från Halens, 249 kr, stickad klänning

Bustierklänning                             Zooma
399 kr från Halens                                                                                Sko från ellos, 795 kr

Zooma                          
Haha, måste bara ha med dom här, från ellos, 159 kr              Från monki

Några av sakerna jag är sugen på att införsskaffa just nu, känner för allt det här.

Måndag

Nu är det måndag igen då. Har precis ätit lite korv, kom hem från min medryttarhäst för bara nån kvart sen, eller kanske en halvtimme sen, har kanske suttit i en kvart nu och försökt komma in på bloggen, hatar blogg.se, det är sämst, hade äntligen kommit in nu, och skrivit ett låångt inlägg, ja vad tror ni, då försvinner allt, och sen när jag kommer in p åbloggen igen så har allt försvinnet, blir galen.

Vilket jäkla väde det är idag då, snö med lite regn i, usch, vill ju ha vår och sommar nu. Mina gummistövlar har gått sönder också, dom som var så fina, och man behöver verkligen såna nu när man ska hämta in hästarna. Så nu måste man skaffa nya, vill inte ha några klumpiga heller, även om dom håller länge, få panik då, och sen så kan jag inte lyfta fötterna, nej såna är hemska. Vill ha sånna här smala, långa skaft och fiiina, älskade mina blå och brun randiga, dom var perfekta.

Idag så har jag vart i skolan, och som sagt hos Mamon, red Mamon idag, var alldeles blöt när jag kom tillbaka med honom till stallet igen, hatar regn. Träffade en tjej i stallet där också, hon ska komma och hjälpa mig med hästarnan någon dag,m och det behövs verkligen. Hon ska lära mig hur man använder en repgrimma på rätt sätt, sånt har ju jag ingen aning om, och sen så hur bestämd man ska vara mot föln också, det kommer nog bli jätte kul tror jag.

I skolan så fick jag tillbaka mitt Marie Antoinette arbete, det gick jätte bra, fick VG på det, är super nöjd, trodde att det skulle gå jätte dåligt, men det gjorde det inte som tur var. Sen så kollade vi lite till på MArie Antoinette filmen, den är faktist ganska bra, men lite seg ibland. Har haft biologi, där så satt jag och bläddrade i boken egfter något som kan vara kul att skriva PM om, men hittade inget, sen så pratade vi om lördagens konfadisco, haha det var grejer det. Hade idrott också, där hade vi valfritt idag, så jag spelade lite basket sen så höll jag såklart på med rockringarna min favvo sysslelsättning, min största hobby på somrarna, + att äta glass förstås.

Imorgon så ska jag nog ringa om praoplats, funderar på att skippa häst gymmnasiet nu, och istället ta Uppsala ponny klubb, så jag ringer nog till UPK imorgon. Men det är det att där kommer man ju få ta in och ut hästar, läderrengöring och sånt, och sånt gör jag ju hemma varje dag, så sånt kan man ju redan, men det är kanske bra i alla fall att vara på ett nytt ställe och hålla på, men det borde ju bli ganska bra. Annars imorgon händer inte så mycket tror jag.

Världens sämsta fotograf + pizzatajm

Det har jag, syrran. Red förut idag, vi var jätte duktiga Viran och jag, men tror ni att hon kan ta kort då, nej det kan hon verkligen inte, hon tar alldeles för tidigt eller för sent, sen så stor hon för nära, sen så missar hon liksom allt, blir så jävla arg då, hon fick inte till ettt enda bra kort på oss två, men sen så tvimngar jag ipp henne i sadeln, tror ni inte att jag får fina bilder på dom då, jo det får jag, skit fina, i fin profil och allt, men hon får inte ens till en bra bild när vi står still, ni skulle ha hört mig när jag ser att blixtarna är alledeles för tidiga, eller för sena, det syns jätte bra, men hon märker tydligen inte sånt. Men det vart några kort inne i stallet i alla fall, som jag tog, kommer nog aldrig låta henne ta kort när jag rider, det får mamma sköta. Men när man ta dagens outfit bilder, så brukar det ju bli bra.

Men det gick i alla fall jätte bra att rida, utom att jag blir arg när hon inte får till ett enda bra kort på oss två, men  vi hopade idag, och hon är verkligen duktig min lilla fina häst, skulle vilja börja gå på kurser med henne i sommar, och sen börja tävla nästa vår, men vet inte om jag vågar tävla henne, jag är ju snart för lång för henne ju, det är inte bra. Red lite dressyr också, men hon fick inte till något kort då heller, blir så ARG!

image126 
My darling, älskar dig Viran.

image128 

Lilla Ragge då, lika fin som hans mamma.

Mamma är och hämtar pizza nu, så det blir pizza snart, ska bli jätte smarrigt. Idag för min del så blir det en Calzone, en helt vanlig, tror jag, om hon inte tog räkor ändå, aja, det får jag se när hon kommer hem.

Var ute med vovven

Har vart ute med lilla Solo nu, var jätte skönt. Blev några bilder, ni får nog se några. Sen så har jag suttit och flyttat runt bilder i datorn, så att man bara kan trycka på hästar så är alla häst bilder där, ett jäkla göra, har inte gjort det på den här datorn nån gång, men fattar inte att det kan bli så mycket bilder på så kort tid, har haft datorn sen november eller nåt tror jag, på den förra satt jag alltid och gjorde sånt. Har kollat på pappas sala silvergruva bilderna också, dom vart lite suddiga, men ganska bra i alla fall, ville ju också följa med, även om det skulle ta 4 timmar att gå hela, jag har aldrig vart där nere så länge, måste ha vart lite läskigt.  Har vart ute och pratat med hästarna också, fölen bråkar alltid om vem som ska få gosa mest med mig (eller någon annan) och nu när dom stegrade sig så var dom hur stora som helst, mina små killar som inte var stora alls förut när dom gjorde det, hur stora ska ni bli? Men det är bra egentligen, vill ju ha stora hästar, min kropp på 174,5 måste ha stora hästar tror jag.

image124

image125

Lilla Solo gubben, men vart tog ögonen vägen på den sista bilden? Dom får man kanske ta och leta rätt på...

Söndag morgon

Har precis ätit frukost nu, har sovit ut riktigt inatt, även om man var hemma 23.00, åkte väl därifrån vid 22.10. Men var verkligen trött när man kom hem. Har inga bilder från igår, men jag var skit smikkad, först så märkte man inte att mina bryn var i fyllda, men sen när foundationen och rougen började försvinna så vart dom helt kolsvarta, lite läskigt, det gick inte bort heller. Men det var en tjej som smikade mig, vart inte så jätte bra, men vet inte om jag skulle ha kunnat göra det bättre själv. Det var en "smikkurs" där, som jag var på. Var på nån jäkla påskvandring, det var jätte tråkigt, först stod vi i kyrkan och bara pratade lääänge, sen så vardet nån jäkla teater, där man var tvungen att gå runt i olika rum hela tiden. Hade ikonmålning också, var inte så kul, jag kan inte måla, är jätte dålig på det. Mennågra vart riktigt coola. Hade ju disco också, jag tror det var vrta gäng som var uppe på dansgolvet mest, men det var väl lite kul, men musiken var faktist riktigt dålig tycker jag.

Aja idag ska jag vara ute, ser ganska fint ut just nu tror jag. Ska ut och rida, får se om det blir några bilder, sen så ska jag gå ut och springa med vovven i skogen tror jag. Kommer säkert sitta vid datorn också.

Kom på igår kväll att snart åker jag på konfaläger, det är jätte snart, nästan läskigt. Vet absolut ingenting om det heller, har ingen aning om nåt... Ska åka 3 april, så det är snart. Ska väl till Björklinge eller nåt tror jag, det låter inte särskilt lockande tycker jag.

Lördag morgon

God morgon på er! SItter här igen, och ska alldeles strax sringa till duschen, men var tvungen att skriva ett inlägg först, annars så har ni ju tråkigt hela dagen ju, jag kommer inte sitta vid datorn något mer tror jag. Ska sammlas vid 10, och sen ska jag vara borta hela dagen, och kommer väl hem någon gång framåt 22.30-23.00, det känns inte så kul att åka iväg just nu, vill vara hemma. Har precis också slängt i mig lite frukost, jordgubbs yogurt, och en macka, så efter min snabba duschning, så ska jag rusa till hästarna, måste släppa ut dom också, men jag slipper mocka, så det tar nog inte så lång tid, får sätta på en mössa på håret också, brukar aldrig duscha innan jag ska til hästarna, men idag är det nödvänligt, annars hinner jag inte.

Igår kväll hände ju inte så mycket, satt mest vid datorn, och sprang lite mellan datorn och tv:n, tror jag var inloggad på msn hela kvällen, annars brukar ju alltid någon av syskonen komma och ta datorn, så skönt när dom inte är hemma. Sen så tog jag bort det gamla nagellacket, och lade på ett nytt, ett lite genomskinligt, men med lite rosa ja vad ska man säga, ni fattar säkert, det luktar nte nagellack heller, vet inte vad det luktar, men nån blomma luktar säkert så.

Måste dra nu, hej svejs så länge, ses imorgon.

Taco idag

Har precis ätit tacos nu, var riktigt smarrigt. I kväll blir det tv-kväll med mamma och pappa, blir ensam hemma med dom. Andreas är på disco, och johanna är med och ordnar det, så det blir lungt här. Kommer väl kolla på Let´s dance, mamma ska absolut kolla på det, sen så blir det kanske lite HJÄLP, och sen så tror jag att det blir  Mr and Mrs Smith, funderar på att göra en kladdkaka också.

Ska plocka ihop sakerna som jag ska ha med mig imorgon, men vet inte vad jag ska ha med mig, har ingen aning. Men gympa kläderna ska med, sen så kanske jag plockar ner ett par leggins eller nåt sånt. Vill följa med pappa i stället, han ska till Sala silvergruva, och vara där hela dagen, själv ska man till Östhammar, jätte kul, nja inte direkt.

Vet ni vad jag gör just nu då? Sitter och lyssnar på Ashley Tisdale, har börjat älska henne just nu.


Fredag

Tjabba tjena!
Nu är man inne igen från hästarna, red igen efter nästan en vecka utan ridande, var skit kul. Vi red en ganska lång sväng, så vi ´har hoppat, galopperat på en grusväg, ridit i terrängen och ridit litre på asfalstvägen, hon är ju så jäkla underbar min lilla häst, men hon hårar som jag vet inte vad, hon tappar all vinterpäls nu, har inte klippthenne i år, så ja ni kan nog tänka er hur det ser ut, fick ta svettskrapan och stå ute och bara dra, höll på att rammla av idag också, hon fick syn p ålite snö uppe i skogen, och tvärstannade, men det gick bra i alla fall. Ska ha hovslagaren här på onsdag, och det behövs, Viran håller på att tappa ena skon nu ser jag, och Ragges hovar börjar bli lite långa.

Idag så har jag haft engelskaprov det gick inte så jätte bra, men G tycker jag att jag borde få, sen så har jag haft svenska, idrott och matte, på matten hade vi ett "möte" också, det har börjat stulits saker i skolan, allt från busskort till parfym, så nu kan man inte ha väskan ute längre som man jämt har haft förut, lite jobbigt. Jag går ju i en liten skola också, så man känner typ varenda människa som går där.

Vet ni vad jag ska göra imorgon då? Gå på disco, haha, ett KONFADISCO i ett församlingshem, vad kan man annars hitta på en lördags kväll, men ska ha en heldag med alla konifamanderna också, lite jobbigt, har absolut ingen lust med det, tror inte ens att jag känner hälften av alla som ska med, vi är flera grupper som ska dit.
Men jag slapp i alla fall konfan idag, det är ju ett stort plus, men i stället när man kom hem, så var det ju fel på datorn, teckninsk som man är, så var det ju bara att sitta där, har hållt på och tömt massor av filer nu, och rensat internethistoriken, gjorde det i början när vi hade datorn ganska ofta, eller två gånger, nu har jag inte gjort det på länge, och ingen annan har gjort det heller, men det går väldigt snabbt att gå in på allt nu, jätte skönt.

Idag är det min tur att göra mat, ska fixa till lite tacos har jag tänkt, det ska bli smarrigt.image123
Lilla La Poo, ni har Ragge lite längre bort, och Viran längst bort...

Torsdag

Ja, kom som sagt precis hem rån frisören, sitter och kikar igenoom bloggar nu. Vad tycker ni om håret då, det är ganska vanligt som jag har haft förut. Shiet vilket slitet hår jag hade då, och massor av knutar. Fick inte färga håret nu heller, det blir alldeles förstört om jag skulle göra det nu.

Dagen har vart ganska bra, utom att min vita jacka är alldeles brun prickig, en liten unge stod och hoppade i en vattenpöl, och jag kom såklart mitt i den, alldeles prickig, är inte så lite arg kan jag ju säga.

Annars så har jag haft spanska, matte, so, svenska och biologi tror jag. Tittar på Marie Antoinette på so:n just nu, lite små kul, har ju aldrig sett den förut. På spanska, satt jag mest och busade med dom andra, fick tillbaka prov och sånt. På biologin så vet jag inte vad vi gjorde, men på matten så jobbade vi i alla fall vidare. Just et hade elevens val också, pluggade på engelska provet, lyssnade på en ipod, och busade där med, känner mig så busig ibland :) Men vi hade ju kul Elin...

Sitter och drar händerna genom mitt hår just nu, så mjukt, inte för att det kommer vara så här så länge till. Det här med sligningen tror jag att jag avviker med att berätta lite om just nu, har inte bestämt mig än, men det blir på ganska annorlunda sett i alla fall tror jag, om jag gör det vill säga.

Mitt hår

Kom precis hem från frisören, toppade bara men det vart mycket annorlunda ialla fall. Tänkte visa nåågra bilder nu, ska färga och slinga håret den 14 april så då händer det mycket i mitt hår.

image120

image121

image122

Är inte riktigt nöjd, men det blir nog bra sen hoppas jag, ska slinga lite annorlunda men vet inte riktigt om ni ska få veta det, min hemlis ett tag tror jag.

Ny favoritlåt... och en gammal favorit

Här har ni då en av mina nya favoritlåtar...  Av  The red jumpsiut apparatus







och här en till, av tokio hotel såklart.
 




En till av The red jumpsuit apparatus



Onsdag

God eftermiddag på er! Sitter här idag igen, utan min klänning, var nästan färdig, skulle bara sy kanten längst ner, sånt som jag kan göra hemma, men det fick jag inte, ville ju ha hem den idag. Men aja, ni får väl se den nästa vecka, sydde i alla fall dit axelbanden idag, och satte i resåret där uppe, så vi får väl se hur det blir sen, är inte så jätte nöjd, men kommer endå om jag ska använda den, bara göra det hemma.

Dagen har inte känns så annorlunda, har haft biologi, redovisade idag, det gick väl ganska bra, hoppas ni som fick lyssna på mig också tyckte det. Sen så har jag haft matte, jobbade bara på där också, kunde faktist det mesta idag, annars brukar jag jämt köra fast. Sen så har jag ju som sagt haft slöjd, sydde på min lila klänning.

Nu när jag kom hem har jag hållt på med hästarna, men har inte ridit på snart 5 dagar tror jag, känns skit konstigt, brukar ju rida varje dag annars, men har ingen lust med det nu när det regnar hela tiden. Mamma träffade Ragges pappas ägare idag, hon ska komma och hälsa på någon dag, hon är verkligen helt galen i VIran, om jag skulle sälja henne någon gång, lovar jag att hon skulle köpa henne. Men hon kommer aldrig bli såld, hon är min och vi passar jätte bra ihop, så sen när jag har växt ur henne så får jag ha henne till avel tror jag. Men man får ju hoppas på att jag inte växer så mycket mer, är ju 174,5 nu, har inget emot att vara lång, tycker att det är fint, men jag vill kunna rida henne, och då får jag inte växa mer.

Imorgon så är det klippning som gäller, läskigt, ska vara själv hos frisören, annars brukar mamam alltid vara med, men inte den här gången. Har inte heller någon aning på hur jag ska klippa mig, skulle jätte gärna ha lugg, men det är bara det att jag inte vågar ta det steget och klippa så, sen så har jag ju lockigt hår så när man klipper upp det mera än vad jag har nu så kommer det ju inte märkas, har ju slutat platta mitt hår helt nu, vet inte när jag plattade det sist, var länge sen i alla fall. Någon som har nåt förslag på  fin frisyr för lockigt hår? HArju inte jätte lockigt, men ganska lockigt.



Kanske borde ha det såhär, fats det blir ju väldigt lockigt då, haha, ser mig framför mig i det, inte en vacker syn.

Glömde hästarna

Vet ni, jag glömde ge mina hästar havre när jag kom hem från Mamon (min sköthäst) Tycker så synd om dom, det var slut på havre i stallet också, så dom fick vänta ännu längre på den där havren. Men nu har dom äntligen fått den, fick hämta mamma så att vi kunde hämta mer havre och korn. Dom gnäggade lite när jag var ner till dom för en halvtimme sen.

Ska snart hoppa in i duschen, eller ska jag vänta med det tills imorgon bitti? Håret kanske blir finare då, det tåls att tänka på.

När jag hade gett hästarna havren och dom nästan hade ätit upp den så gick jag och pratade med alla, La Poo bet mig hårt i armen, eller i axeln, så nu är jag alldeles uppsvullen, öm och har en röd rand och är röd runt den där randen, kommer vara alldeles blå imorgon säkert...

Som sagt slöjd imorgon, vi får se om klänningen blir färdig, i så fall så lägger jag troligen ut någon bild på den här i bloggen.
        
Ni får ha det så bra, kramizar

Malin

Tre namn du går under:
1. Malin
2. Molly
3. Mollekolle

Tre saker som skrämmer dig:
1. Mörker
2. Vara helt ensam
3. Att förlora  personer som jag älskar.


Tre saker du har på dig:
1. Mjukisbyxor
2. Linne
3. Hood tröja

Tre sanningar om dig:
1. Jag älskar att röra mig
2. Hatar människor som tror att dom är nåt
3. Har orienterat

Tre av dina intressen:
1. Hålla på med mina hästar
2. Ligga hemma och mysa i soffan
3. Att träffa mina vänner.


Tre saker du verkligen vill ha:
1. Verkligen bli respekterad för den JAG är
2. Mer pengar såklart
3. Hitta praoplats

Ja, det här är lite vem jag är...Kikade på en blogg där det här stod och blev utmanad att skriva detta jag också, klart att jag gör det ;)


Tisdag

Hej på er! Känner mig så jäkla less på allt och alla idag också, tach Elin för att jag kan prat aut med dig. Är trött på endel folk, skolan, hela mitt liv nästan. Det är skit mycket i skolan nu, prov hit och dit, redovisningar och massor av annat tjaffs.

Idag har det inte hänt så mycket, vart en vanlig dag. Hade musik, pratade lite om olika geners då, tjejen som jag ska jobba med var sjuk, så jag har inte valt någon genre än. På svenska jobbade vi vidare, sen så gjorde vi en liten presentation om oss, vet inte vad jag ska kalla den, dom kallade den för så "funkar" du, man skulle skriva i sitt "modellnamn, tillverkningsdatum, specialfunktioner" osv, det var kul, men lite halv klurigt. På engelskan så pluggade jag bara till provet som är på fredag. Orkar inte berätta om spanskan, gjorde ingenting då, satt och pratade på golvet.

Det vara bara brorsan och jag hemma sen, så vi fick ta in hästarna själva, tack för att du hjälpte mig med det. Det är lite små klurigt att ta in och ut aalla hästar själv, man måste ta dom två och två, och hålla dom andra två inne i hagen, så man måste vara minst två stycken. Nu har jag varit hos sköthästen,  red inte honom idag, var för trött för det, men ryktade honom istället noga och fint, så han är riktigt fin nu. Ska snart ut till mina egna små hästar, måste rykta dom också ju, han bara ta in dom förut.

Kom en katalog med travhingstar idag, har kollat på varenda en nu, hittade La Poo´s pappa iden, och massor av släktingat till Lara och Poo, sen så måste man ju kolla på dom lite mer kända hästarna, skit kul att kolla på sånt när man hittar massor av släktingar till hästarna och fattar någonting av det.

Imorgon så är det slöjd, ska banne mig sy färdigt den där förbaskade klänningen imorgon har jag bestämt mig för. Sen så är det biologi och matte, inga roliga ämnen, ska redovisa imorgon också på biologin, vill nte det, men men, får stå ut med det också.

Mamma pratade lite med min frisör igår (och idag) ska klippa mig på torsdag efter skolan, ska bli skönt,  mitt hår är inte så slitet, men om jag klipper det nu, så behöver hon ju inte klippa så mycket, så det ska bli kul. Ville ju färga håret också, eller göra slingor, men hon har inte tid för något sånt. Mamma har pratat med henne idag också, jag ska troligen nu åka dit en gång till efter klippningen och färga och slinga det då, vill inte göra det hemma nu, vill se om det blir bättre när hon gör det, blir det inte det, så köper jag bara en hårfärg och gör det hemma istället, men man får ju hoppas på att det blir bra.

Allmänt prat

Nu har jag ringt om praoplatsen, men hon hade inte kollat med dom andra tjejerna i stallet än, så jag vet inget än, Men kommer veta i slutet av vecka hoppas jag om jag får vara där eller inte. Om jag inte får vara där så kommer jag nog vara på UPK (uppsala ponny klubb) känner lite folk där och det är ganska nära, men känner ändå ingen så bra, och dom som jag känner är bara där efter skolan, inte när jag kommer vara där.

Ni som undrar hur det är med lilla Solo´s öga, det har blivit mycket bättre, det är snart tre veckor sen han gjorde illa det, och inte bra än, ögat är bra, men det är svullet precis utanför, och han är kladdig i det, så man får tvätta ögat ett par gånger per dag, han tycker verkligen inte om det.

Imorgon så är det svenska, spanska, musik och engelska som står på schemat, efter skolan så blir det att ta hand om sköthästen, kanske rida med honom, ta hand om mina hästar och kika på läxorna och läsa i engelska boken.


Jag i olika frisyrer

Tänkte visa lite bilder på mig i olika frisyrer, inte för att jag så många bilder på det, men aja, några lockigt, tofs och plattat hår. Mamma ska boka tid hos frisören ikväll, det var inte så länge sen jag klippte mig, men om jag gör det nu när det inte är så slitet så behöver hon ju inte ta bort så mycket.
image117

Jag i riktigt plattat hår, kommer precis hem från frisören med hennes plattång. Ögonen är hemska, tittar väldigt konstigt med dom.

image36

Riktigt lockigt och fint, ser nästan ut som jag har nyfärgat hår också.

image118

Halv lockigt, färgen har börjat försvinna, men inte så att det blir fult (tycker jag)

image119

En knut...ser lite tjurig och tjockskallig ut på bilden, lovar att jag är en väldigt glad människa egentligen.

Ja, vad är finast på mig? Själv tycker jag nog att det där jätte lockiga är finast, men ibland blir mina lockar hemska, som dom är nu till exempel, det regnar på dom, eller så är det fuktigt ute.

Måndag

God dag på er.
Nu har jag kommit in från mina blöta hästar och detta hemska regnade, jag hatar verkligen regn, eller det kan vara skönt om det regnar någon gång, men inte så här mycket, hela jäkla hästhagen är lerig, tur att dom står och väntar vid grinden, gå ut i det där går verkligen inte, glad att jag köpte mina gummistövlar i höstas, har inte haft några stövlar annars, så fina är dom, blå och brun randiga.

Idag så har jag ju haft idott, vi hade lite variationer på fotboll och gymnastik, stod på händer igen (med hjälp), annars skulle det aldrig gå, men aja, jag står på händer iaf. Vi fick tillbaka biologiproven som vi gjorde förrut, (jag muttrade över det där förrut) trodde att jag precis skulle få G, men här kommer man hem med ett VG, glad för det :) Har redovisat mitt so arbete om Marie Antoinette idag också, vi skulle göra det i grupp, så man redovisade för 3 stycken, det gick jätte bra. Hade biologi också, gjorde ingenting på den lektionen idag tror jag, så jäkla värdelöst, jag skrev ut ett papper och gav det till henne i fredags, men jag behövde det sen, men då fick jag vänta på att hon först skulle hjälpa alla andra, sen så när jag frågar igen så är det hemma, då kunde väl hon ha sagt det innan, men fick äntligen fram mitt papper när lektionen är slut, ett jäkla göra ibland, för ett papper.

Måste skaffa prao plats snart också, det känns som dom flesta har hittat det nu, men vet inte hur jag ska göra, tror att jag har en plats, men det är på en gymnasieskola, och det känns inte så kul, känner typ ingen där heller, och då måste jag äta luch med dom, kommer bli hemskt, vågar knappt tänka p åhur det kommer bli...men är det någon som har något förslag?  typ med hästar eller nåt sånt.

God kväll på er

God kväll på er kära läsare. Sitter och skriver på Marie Antoinett just nu, det ska vara färdigt i morgon, så nu skriver jag allt p ådatorn, men medans jag kikade på bilder hittade jag en fin bild, som jag nu har till bakgrund, tyckte verkligen om den. Idag har det inte hänt så mycket, hållt på ute i stallet och pysslat med sadlar och träns och sånt, ätit middag, skrivit p Marie Antoinette och läst i sagan om ringen boken. Imorgon är det måndag igen, och det är so, biologi, idrott, sen så när jag kommer hem är det ut till hästarna, och sätt mig vid datorn igen vid fem tiden. Men nu ska jag koncentrera mig på Marie ett tag, hej svejs så länge.

Ullared längtan

Nu sitter jag här igen. Ska snart ut till mina blöta hästar, tror att jag skippar ridningen idag faktist. Ja det har inte hänt så mycket idag, jag har börjat läsa om Sagan om ringen triologin, har aldrig läst ut den, men nu så är det ett tag sen jag läste den så jag ska försöka ta mig igenom den nu har jag tänkt. Mamma ska ordna något (vet knappast vad det är) så snart kommer det hem några "kvinnor i mammas ålder" haha, det där lät inte så bra, men jag kan ju inte säga tjejer, då tror ni ju att det är några i min ålder...  Ska ta och äta lite glass just nu tror jag, känns som om det behövs i magen. Söndagar är så extremt tråkiga, hela familjen är avdankade, någon sitter jämt vid datorn, nån sitter vid tv, jag ligger i min fåttölj och läser eller sitter framför datorn, nån springer runt och frågar om vi ska äta luch snart, så det är så tråkigt, ingen orkar hitta på någonting, och imorgon är det måndag igen, så då är det bara att börja redovisa allt som vi ska göra den här veckan, vill också åka till Grekland, precis som kompisarna ska göra, även om det är långt kvar... men får väl tänka på min hallandsresa som jag hoppas blir av i år också, ska bli så kul att få hälsa på lilla tanten, 92 år nu tror jag, hon är så söt, få shoppa loss på Gekås, (Ullared), jag längtar verkligen dit, det är så skönt att bara vara mamma,jag, syrran och mormor, så lungt. Men det är så mycket som kommer att hända i vår, så jag vet inte riktigt om vi har tid att åka dit, sorgligt...


    Det här känns som väldigt lite folk vid Ullared, när vi brukar vara där på Krist himmelfärdshelgen brukar det vara ännu mer folk,även om man är där när dom precis har öppnat, längtar dit...

Söndag

Sov riktigt länge idag, till halv elva, länge för att var mig, men det var skönt, lite synd om hästarna bara som inte fick komma ut förens kvart i elva, men det regnar så jag tror inte att det gjorde så mycket för dom. Har precis avslutat ett samtal med farfar, som är uppe i norrland just nu, var en meter snö hos nån, shit, jag har inte ens sett 1 meter snö på hur många år som helst, eller en gång när jag var med farfar och farmor till farmors släkt uppe i norrland, då var det snö...kommer ihåg hur kul jag hade där då, men det var för många år sen det.

Vi hade världens godaste förrätt igår, eller jag hade det, dom andra fick stekta stora räkor och lite annat i en tunnbrödskorg, men jag hade skagenröra och räkor, avocado och mango i min, smarrigt. Stackars Carola då, det har väl aldrig gått så här dåligt för henne i melodifestivalen? Men hon får faktist skylla sig själv lite tycker jag, jag röstade på Nordman åt pappa igår jag, han skulle ha med dom till Globen, så då var det bara att ringa...

Måste göra om i min garderob igen, den där ställningen som jag har har gått sönder nu, kläderna blir för tunga, så jag vet inte om jag ska köpa en till sån, och sen ha lite kläder på båda, för den står forfarande upp, men den är trasig. Ska köpa en stor spegel till min garderob också tror jag, vill ha en stor, min smala som jag har i mitt rum får stanna kvar där, vill ha en stor  där inne... Sen så verkar det just nu som om vi ska göra om i vårat hus helt och hållet just nu, ska bli jätte skönt att ha det så, vi har ett ganska stort hus, men inte så många rum för att våra rum är så jätte stora, så vi har bara tre sovrum, med varsinn stor garderob till, så brorsan har ju fått kontoret nu, så vi har ju kontoret i matsalen, men nu ska vi sätta upp lite väggar och bygga ett badrum til tror jag. Så det ska nog bli bra till slut.

Idag händer det ingenting känns det som just nu, ska snart ut till hästarna och lucha dom, sen ska jag väl försöka luncha mig själv, men ni får ha det så br atill vi hörs igen.

Så var man hemma igen

Nu har jag ridit och tränat med fölen, tjatade på alla i familjen om dom ville rida med mig, men ingen ville, eller det är ingen som säger nej, utan alla är bara helt tysta eller så säger dom jag vet inte, är så jäkla trött på det, själv om någon frågar en så säger jag väl oftast ja eller nej, men ibland så är jag väl lika dan som dom andra i familjen, ick ut och gick med fölisarna, alltså en och en, det gick jätte bra, dom är så snälla nu, vet inte vad som har tagit åt dom, eller är dom med dom andra och tillsammans så är dom helt galna, men ensamma är dom jätte snällla nu förtiden, så duktiga mina små älsklingar.

Har precis duschat nu, eller för en halvtimme sen, bestämde kläder för inte så länge sen, så ni ska få se bilder, har en ny bolero idag, en lila, eller ni har nog sett den förut tror jag, när jag köpte den, men den är aldrig använd.

image115

Har TRÅKIGT!

Har tråkigt igen nu.


Vad är finast
 
Hööög midja...



...eller låg midja?


Själv föredrar jag lite normal hög midja, den där bilden högst upp är för hög, men mittimellan är bra tycker jag.



Nu kikar jag i stället på klänningar som vanligt
Klänning
                         Klicka här för en större bild på Cuto Dress

Den här var ju riktigt söt, från halens och kostar 299 kr        Kommer från Nelly.com, 299 kr

Klicka här för en större bild på Stijo Dress                    

Också från nelly.com, 299 kr                                                                          Från stylebystars, kostar 298 kr

Zooma                              

Från ellos, 149 kr                                                                                       Från hm, kostar 298 kr

Känns som om jag vill ha mönster i sommar, alltså mycket mönster, tycker att dom här var lite fina, älskar den där från nelly.com som är blå, jätte söt. Tänk vad fint med en riktigt brun hy, och sen en möstrad klänning med guldhalsband till och några enkla fina skor...

Lördag morgon

Nu har jag precis vaknat. Känner redan nu att jag inte kommer kunna svälja på länge, jävla halsmandlar. Dom täpper igen hela min hals så jag kan inte svälja och halstabletter hjälper inte, blir galen på det här.

Det ser väldigt grått ut här, inte så roligt, tror det har regnat lite också, så idag så blir det att stanna inne. Ska väl skriva lite om Marie Antoinette, plugga till engelska provet, sen så får man väl hjälpa mamma så att det ser fint ut här hemma när grannarna kommer hit ikväll (förhoppningsvis) Komer väl rida också, och ta han dom mina gullungar, träna fölisarna och titta på min sjal, såklart.

Ikväll blir det nog Melodifestivalen och Hur man blir av med en kille på 10 dagar, den är ju lite små rolig. Ja det här är väl  vad som händer idag, ska försöka blogga lite mer idag också, känns som jag inte har gjort det så mycket sista veckan.

Vart lite "ledsen" på let´s dance igår kväll, hallå Matte och Carin kan ju inte åka ut, det  går ju inte. Men aja, man får försöka klara sig utan dom...

Fredag...

 Hej på er.  Har ätit en hamburgare nu och nattat hästarna, + tagit lite bilder på mina nya saker som jag har köpt. Hade i går kväll skrivit ett jätte finr inlägg, med hur mycket bilder som helst, men sen så när jag precis skulle lägga ut det så slutar blogg.se funka för min del, så jag loggade in igen och tänkte göra om det (alltså klicka i sparade inlägg) men då så var bara två av bilderna där, så jag orkade inte börja om allt, så ni fick inte se det där inlägget.
Det gick ganska bra ho doktorn, men var riktigt nervös, kommer kansker få operara om min tå senare, kan få ont i den, för det är inget brosk iden, och jag kan inte böja den så mycket, kollade på röntgen bilderna idag för första gången, alltså inget ben i min tå sitter på rätt plats där, kan inte fatta att min fot har sett ut sådär, det är därför jag aldrig har kollat på dom. Men fotleden var bra, så det känns skönt.
Sen så gick jag på stan, först ensam ett tag till kompisarna kom. Har köpt ett linne från gina tricot, en sjal också där i från och 2 par örhängen från åhlens, tror inte det var något mer.
image108 
Min sjal med små elefanter på tror jag, älskar den, min vårjacka är från veromoda,köpt förra året.

image110
Mina örhängen, ett par vanliga pärlor och ett par "guld" rosetter med en liten pärla längst ner, jätte söta.

image112
Mitt linne från Gina tricot, så söt, små blommor, älskar verkloigen den, perfekt till sommaren.
image113

Sen så vart det inte mer, men köpte ju såklart godis och sånt där också, på bussen hem satt vi och knapprade på Emmas mini morötter och åt godis, jätte gott.

Annars idag hände det väl inte så mycket, var inte med på idrotten, har ju så ont i halsen, men det skulle ha vart perfekt för mig, dom hade kick boxning, skulle vara så kul att ha det, men deras ben var alldeles röda och dom har nog troligen blåmärken, och händerna var lite såriga efter allt. Själv satt jag och skrev lite om Marie Sntoinette just då, skrev lite om halsbandsprocessen, lite halvklurigt att hålla ihop alla människor som var inblandade i det tycker jag, men aja, sånt får man väl ta. Missade matte lektionen idag, så glad över det, eller fick ju vara hos doktorn istället, men tur att det var matten jag missade.

Nu blir det tv mys tror jag, så ni får ha det så bra, kram på er.

Torsdag

Idag var jag i skolan igen, har ni kanske förståt, var skönt att vara tillbaka igen snabbt, vill inte missa något i skolan just nu käns det som. Gick mest i skolan idag för att vi hade spanska prov, fick välja mellan att ha det den här veckan eller nästa, men om jag skulle ha tagit det nästa vecka skulle hela veckan ha vart full proppad med saker och sånt där, det känns lite stressigt just nu.
Idag har gjort färdigt biologi "saken", eller Y hade skrivit allt färdigt igår på datorn,men jag redigerade lite idag, så jag hoppas att hon tycker att det blir bra nu, annars så får vi väl göra om allt. Dagen har vart "ont i halsen", tror att jag har låtit som en kråka eller något hela dagen, gör verkligen skit ont, men det är halsmandlarnas fel, vill ta bort dom, eftersom när jag är sjuk så täpper dom igen hela halsen på mig, så jag kan inte äta, och halstabletter hjälper inte, eftersom det inte sitter i halsen, utan i dom, så ja det är lite små knepigt. Hade ju som sagt spanska prov och biologi idag, har även haft svenska, matte och elevensval, där gjorde jag svenska läxan idag, den var lite klurig, man skulle skriva en fakta text, och man hade jätte lite fakta som man fick, skulle skriva om brunbjörnen, så det var svårt, men hoppas att jag fuick till det.

Nu har jag hållt på ute hos hästarna, red minlilla ängel (Viran), och har ryktat och gosat med dom andra, tror faktist att dom har saknat mig, träffade dom aldrig igår, så 3 av 4 var på goshumör idag, den ena var riktigt tjurskallig, fick inte rykta honom, han bara sparkar då. Tror att han vill att jag ska bli rädd, men det är bara det att jag inte blir det, jag blir bara arg i stället, så då fortsätter jag bara borsta honom, och ryter till, så det brukar bli en riktig kamp ibland mellan oss två. När jag red Viran var det verkligen mysigt, jätte skönt ute i skogen idag, men hon blir helt galen när man kommer ut till ett ställe där det är massor av diken, så att man kan hoppa och galoppera där, där lyssnar hon verkligen inte alls längre, blir helt galen, springer bara raktfram, så vi höll på att gå om kull rakt i ett av dikena idag, men det gick bra iaf.

Imorgon ska jag till stan och till doktorn, så jag missar matte lektionen, yes, ska kolla min fot för förhoppnings vis sista gången, hoppas att allt går bra, är lite nervös över det, tänk om något är fel... Ska ut på stan sen ed kompisarna, syrran ska också in, så man stöter väl på henne någonstanns. Vill köpa en sjal, örhängen och någon t-shirt + shorts såklart, det är lite sånt hä små saker jag känner för nu.

Shorts

Sitter och kikar på lite olika shorts just nu.
Ett par från hm, kostar 249 kr                               
Ett par till från hm, kostar 198 kr

                                                                     

Från halens, kostar 179.90kr                                      
                                                                                                                                        Shorts från joseffsson 299 kr
Zooma
Stretchshorts        

Shorts från josefsson 899 kr                                                                                  Från halens, kostar 249 kr

Zooma                                          


Trött

Har varit ute i en nästan en timme nu, jätte skönt att få  komma ut, men är helt slut. Min kropp vart liksom piggare av det, medans "själen" blev helt slut, har tänkt att gå och lägga mig efter detta inlägg är färdig skrivet. Har ingen feber nu i alla fall, vilket är jätte skönt, men halsen och ryggen gör fortfarande lika ont, och jag hostar inte, utan jag kan inte sälja och det gör bara fruktansvärt ont i den, men är ju riktigt trött nu också, så vi får se om jag kan ta mig till provet i morgon. Min lillebror kommer hem snart och då är det full rulle i huset igen, oj kikade på klockan nu, han är hemma om max en kvart.

Onsdag

Hej på er kära läsare. En ny dag har kommit och jag är sjuk, har inte tid att vara sjuk, ska ha spanskaprov imorgon, ska till doktorn på fredag, efter doktorn på fredag ska jag och några polare gå ute på stan, men nu så är  jag sjuk, så vi får se hur det blir med den saken. vaknade i morse och kunde knappt öppna ögonen, fult med kladd, har ont i halsen och lite feber, har ont i ryggen idag också. Blir så arg, när jag tror att jag har feber så har jag ändå inte det, för att det är för lite. Jag har nog vldigt låg kroppstemperatur, när jag tog tempen nu så hade jag 37.6 och mamma sa att det är inte feber på morgonen, men aja, stannade hemma i alla fall, kunde ju inte prata på morgonen, men när en av tjejerna i klassen ringde så gick det mycket lättare att prata, ska försöka komma till skolan snart, bara febern försvinner blir jag ju bra.

I dag kommer jag väl inte göra någonting, har legat i sängen och läst systrar i jeans, tredje sommaren, men har bara några få sidor kvar, sorgligt. Ska plugga lite spanska också, och engelska, och göra idrottsläxan, så jag har lite att pyssla med.

Det är så underbart att vara hemma ensam, det är så tyst och skönt, och man kan göra precis vad man vill, inte för att jag orkar göra så mycket just nu, men det är skönt i alla fall.

Angående det här med min rygg, så har jag nu fortfarnade ont där vid ryggraden, på ett ställe, mamma masserade mig riktigt länge igår med tiger balsam, men har nu fått ännu ondare i ena axeln, på samma sida, vet absolut inte vad det kommer av.

Hade fixat i ordning mig 5 minuter innan jag borde ha gått till bussen idag, men bestämde mig sen för att stanna hemma, eller jag ville gå, men visste att jag inte skulle klara av det. Har inte plattat håret idag, så jag tänkte att ni nu skulle få se mig i oplattat hår. Brukar ju nu för tiden bara platta sista dm av håret, men inte idag, är faktist halv fint idag, men eftersom jag är sjuk så är jag ruskigt blek i ansiktet.
image107

Dagens outfit är vanlig, Min kära t-shirt från Veromoda, jeans fårn Åhlens och min älskade cardigan från Lindex

Tråkigt

Har tråkigt just nu så det blir lite av allt möjligt här på bloggen, så är det något konstigt så förstår ni varför.

 NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Annan - 700 kr
[x ]Brunhårig - 200
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[ ] Blå - 1000 kr
[X] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[x] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[x] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[x] Blå - 5000 kr
[x] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[x] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x] 38-41 - 1000 kr
[ ] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[ ] Röd - 6000 kr
[ ] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Lila - 2000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Rosa - 1000 kr
[x] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[x] Blå - 450 kr


MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[x] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är värd: 33 650

Jag vet att det här var Ellinorak´s, men hade inget att göra så jag kopierade den bara, ni får säga vad ni vill, men aja...

Tisdag

Hej allesammans!
Idag har det inte hänt så mycket tror jag, hade musik där vi pratade om örat, ganska mycket som man inte visste, sen så dansade vi den där polnäs, eller hur det nu stavas, jätte kul, hamnade i mitten när man skua snurra runt varandra, ni vet, höll på att ramla hela tiden, sen så skulle man ut också, det gick verkligen inte, satt fast där inne. Körde sen någonting där man verkligen måste lyssna, man vart indelade i par, och sen så skulle den ena stå i ena änden  av rummet och blunda, medans den andra böt plats, sen så skulle ma nviska namnet på personen som blundade och få dit personen på rätt plats, var skit svårt.

Sen så har vi haft engelska, spanska och svenska, inget speciellt hände där tror jag, eller inget som jag behöver ta upp här.

Har så fruktansvärt ont i ryggen, förrut satt det i skulderbladet, men nu har det flyttat sig til precis brevid ryggraden, kan knappt röra mig längre, gör så fruktansvärt ont, behöver nog bara sträcka ut hela ryggen tror jag. Mågon som har någon ide hur jag kan få bort det?

Var ute och red på medryttarhästen idag, höll på att rammla av, vi galopperade på grusvägen uppe i skogen, var jätte skönt, sen så bara tvärnitar han, jag flyger fram och hamnar mitt på halsen, tappar stigbyglarna och slår i kinden i hans hals, men är glad att jag inte rammlade av, har bara rammlat av en gång sedan min ridolycka förra året, ska till doktorn på fredag, är säketr på att något är fel, bara någon nuddar min tå så gör det ont, och det är ju det inte männiksor förstår, inte hästar heller för den delen, och foten är ju så pass mycket bredare än den andra, bröt den på hur måga ställen som helst också ju, orkar inte ta upp dom nu, har inte ens kollat på mina röntegenbilder än, och ett år har gått, men klara inte av att se min fot full med skruvar, spikar och alldeles trasig, det är hemskt.

image106

Vinterbild tagen av mig, tagen dagen före julafton, i en å.

Ny header, men är inte nöjd

Ni har säkert sätt min nya header, är inte riktigt nöjd, kommer troligen göra om den imorgon eler någon annan dag, älskar att hålla på och pyssla med sånt där, men med paint går det inte så bra ibland...Sorgligt nog.

Sa ju igår att vi har köpt två kalvar, så söta så, tog kort på dom igår, men det vart bara ett bra, där bara den ena är med, men dom är så söta.
image102

Här har ni då den ena, visst är den riktigt söt, jätte gosig är den också.

image105

Lilla Viran.

Måndag

Tjollahopp på er! I dag känns allt bättre med bloggen, kommer nog fortsätta ett tag till. Dagen har flytit på bra, höll nästan på att missa gympabussen hem, asså kom i tid, men hade vi väntat en minut länge i omklädningsrummet hade vi kanske missat bussen. Biologi lektionen gick ovanligt snabbt känns det som, jag och en tjej håller på att skriva upp vårat arbete på datorn nu, skriver om hjärtat och blodet, så det känns bra.Har tänkt på en sak, våran biologilärare är inte så ofta i skolan känns det som ibland, och det här är den enda terminen vi har biologi, och ändel gör inget när läraren är borta, kan inte riktigt förstå det, för att det är ju det här betyget som bestämmer slutbetyget, jag känner mig verkligen tvungen att jobba på då, även om jag inte vill, man vill ju ha så bra betyg som möjligt.
Idag på idrotten hade vi lite gymnastik, var faktist kul, vet ni, jag stod på händer, det är helt otroligt, vart lite stolt då. Men det var faktist skit kul idag.  Håller fortfarande på med Marie Antoinette på so:n, men det känns inte som det går så mycket framåt med det.

Red ut i skogen med Viran och tog lilla Solo med mig, det är jätte kul att ha med hunden när man rider, men skit svårt, eftersom man måste hålla kolla på hunden, koncentrera sig på hästen och koncentrera sig på att rida. Sitter där och rider, ropar på Solo, och sen så börjar Solo valla Viran, så då skriker jag på honom, och Viran springer iväg, var lite jobbigt men det gick bra. Tog ut fölen i gången idag, det gick jätte bra, ryktade dom ensam, och dom löft alla hovar snällt och stod stilla, annars brukar någon få håla i dom, och dom hoppar runt men det gick jätte bra faktist, det är nog en av orsakerna för att jag känner mig gladare idag.

Har tänkt att göra om bloggen ikväll, så då får ni väl kika in, inte för att det kommer hända så mycket, men i alla fall.


Vinter igen...

Hej på er, jag är verkligen ledsen för min dåliga uppdatering, hade ju ganska många läsare ett tag förrut, och jag förrsökte verkligen med bloggen, skrev hur mycket som helst per dag, säkert mellan 5-8 inlägg/dag. Men nu känns det inte lika roligt längre, vet inte om jag ska sluta eller fortsätta, om jag slutar kommer jag säkert sakna det jätte mycket, men om jag fortsätter kommer det vara lika tråkigt för mig att skriva, som för er att läsa, vet absolut inte vad jag ska göra, kommer nog hålla på ett tag till, så får vi se hur det blir sen.

Det snöar riktigt rejält nu, vill inte ha mer vinter, längtar verkligen till sommaren kommer... Tänk att bara slippa sätta på sig alla kläder, bara ha en klännig, eller shorts och springa ut, längtaar dit. Har ni börjat planera något som ni ska göra i sommar då? Jag ska till Göteborg, och hälsa på lillkusinen, det kommer nog bli kul, sen så hoppas jag på en kryssning, men måste vara hemma och ta hand om hästarna, så det blir väl inte så mycket semester, men det blir väl mest rida, ligga hemma på gräsmattan, springa ute med Solo, och vara lite med kompisar, så som en vanlig sommarbrukar bli. Det kommer vara hemskt på årets skolavslutning, Elin sista skolavslutning i våran skola, kommer sakna dig  något så enormt, men vi måste ses varje vecka i alla fall, annars klarar jag mig inte, lova det...

Idag när jag red så hade syrran glömt att ta med sig några ridvantar ut till stalllet, och jag hade städat undan dom som redan var där, (ligger i tvätten just nu tror jag), så vi delade på dom, hon hade dom ibland, och jag ibland, men det vart skit kallt utan, även med vantarna var det kallt, men inte lika. Red en ny sväng med syrran, jag har ridit där några gånger men aldrig hon, så det var lite kul, hoppade lite diken och sånt också, (riktigt brett ska jag säga), men det gick bra, när vi äntligen hade kommit så att det nbara var att skritta en kort grusväg hem så såg man eld, då hade dom vårstädning där eller nåt, hästarna blev livrädda, så det var bara att hoppa av och leda dom en bit, sen så red vi vidare hemåt, då möter vi en bil på värsta smala vägen, lite läskigt, men det gick bra, kom hem runt 4 och mina händer är fortfarnade lite röda, det är verkligen inte bra, ska ta ett varmt bad lite senare tror jag.

Just det, mamma och pappa har köpt två kalvar som står i en ledig box i stallet, tror det kommer bilder på dom imorgon, dom är jätte söta, men hästarna är lite rädda för dom, det låter för nära tror jag, dom är inte rädda om man rider förbi några eller något sånt, men att ha dom bara nån meter ifrån sig var lite läskigt. När jag ger hästarna nattmaten sen måste jag sätta mig hos dom och gosa lite. Tror att kalvarna kommer bli jätte tama, ska träna dom som hästar, om det går, typ leda dom i grimma och sånt, skulle vara så kul, men dom kommer äta mjölk från hink, så det ska bli jätte kul med små småttingar i stallet.

image98

Bild tagen av mig.

Söndag + vasa loppet

Hej på er! Nu är det söndag igen och imorgon börjar skolan, vill inte dit, har spanska prov på torsdag och jag har inte lust att göra något i skolan nu. Sitter såklart och kollar på Vasa loppet nu, riktigt spännade ju, okej, kanske inte det roligaste man kan kolla på, men man måste se det, annars så känns det konstigt.  Var lite arg på Myrland ett tag, han gjorde ingenting, utan lät dom andra ploga upp spåret åt honom, så dewt var lätt för honom att åka, men nu så ligger han lite efter, så kan det gå iblan...

Syrran borstade mitt hår i säkert 45 minuter igår kväll, jätte skönt, men gjorde skit ont ibland, har inte borstat håret på säkert 2 veckor, så det behövdes, men blir så otroligt ful när lockarna liksom borstas ut, håret blir alldeles "yvigt" eller hur man nu ska förklara det, jag vill ha lockar, men om jag ska hålla mina lockar mina så får jag inte borsta håret, men håret är ändå fult då, så då får jag platta håret längst ut, men ibland får jag till håret ganska bra, och ibland ser det jäte konstigt ut, funderar på att börja platt ahåret helt igen nu, har inte gjort det på länge, men det är kanske dax att börja med det igen, så man får lite förändringar. Vill ha sånt hår som Ahsley Tisdale, älskar verkligens hennes hår, det är sånt som är fint om det är rakt eller lockigt.


Så söt i hennes hår...

Tv-kväll

Ja vad tycker ni om dagens melodifestival då? Vet faktist inte vilka jag tyckte skulle gå vidare, men har förälskat mig i Perellies låt, tycker den är jätte fin, men vilka tycker ni skulle gå vidare? Tycker det är ganska värdelöst att dom har så många olika delar, man ledsnar efter två deltävlingar, men är tvungen att fortsätta kolla så att man vet vad dom andra pratar om sen, och vad det är för några som kommer till final.

Min cheescake var helt underbar, tycker det är så gott, hade ju hallon i min, blev riktigt smarrigt då... Har halva kvar, så den ska vi trycka i oss imorgon, kanske ska ta det till lunch,nej då, då ska man äta riktig mat, har verkligen blivit sån nu, äter inte massor av skräpmat längre, utan vill ha "riktig mat", har dragit ner på mitt godisätande också, utan att jag har märk det, tänkte börja leva sundare, alltså jag vill inte bli smalare, men leva sundare, om jag blir smalare kommer mina revben sticka ut hur långt som helst, dom gör det redan nu, fast jag inte är så smal.

Har kollat lite på A cinderella story, älskar den filmen, är nog en av mina favoriter, Chad M. Murray är så charmig där också, och Hilary Duff är en underbar skådespelare, hon är så söt, tittar alltid på den filmen när jag är sjuk, brukar se den fera gånger då.



Imorgon blir det att säga hej då till farbror och faster, nästa gång vi ses är det en liten "kråka" med också, vi har suttit och fantiserat ihop hur den kommer att bli, alla hoppas (eller rättare sagt jag att den kommer bli lika söt som mig, haha, jag var faktist söt, även om dom andra inte kan medge det, men jag hoppas att dom tycker det.

Hungrig

Vet ni hur hungrig jag är nu eller? Magen bara skriker efter mat, men vi ska äta efter travet, alltså V75 eller nåt. Jag ska äta kassler, medans dom andra äter kotletter, är inte så förtjust i det, så jag är ganska nöjd med kassler.
Har gjort en cheescake, ska bli så gott, har gjort en med hallon i. Det är mat nu, så jag åter kommer senare...


Häliga lördag

Äntligen är det lördag igen då, första mars också, bara tre veckor kvar tills jag får min lilla kusin, tre veckor kvar till påsklovet, och ja nu kom jag inte på något mer, men längtar tills lilla kusinen kommer...
Regnar idag som vanligt, jag vill ha sol och vart väder, snöade ju natten til igår, och regnar idag, ska vädret aldrig bestämma sig eller, längtar till sommaren.

Idag så är min farbror och faster här från Göteborg, jätte kul att träffa dom igen. Annars händer det väl inget idag, måste träna lite på spanska, hålla på med hästarna och sen blir det tv-mys ikväll...
image96

Min söta kille, innan jul, nu är han nästan helt ljus grå, ni vet som min lju gråa cardigan, du är så fin min Sparrows Ragtime, älskar dig så mycket, tack för att du finns.

RSS 2.0